Zolder verbouwen

Zolder verbouwen met een Lofta dakkapel

Je zolder als volwaardige woonetage. Heb je wel eens bedacht wat een leefruimte je dan extra hebt? Een zolder verbouwen klinkt als een hele opgave. Dat hoeft niet. Met een Lofta dakkapel maak je binnen één dag van je rommel zolder een volledige etage. Een Lofta design dakkapel wordt in de fabriek geprefabriceerd en in één keer op je dak geplaatst. Piece of cake! Lofta kan de dakkapel ook voor je aftimmeren, zodat je gelijk aan de slag kunt met behangen, schilderen en inrichten.

 

Zolder verbouwen

Advies bij het verbouwen van jouw zolder

Bedenken hoe het wordt, dat heb je wel voor ogen. Maar hoe begin je? En vergeet je niets? Onze adviseurs helpen je jouw ideeën werkelijkheid te laten worden. Zoals het verbouwen van je zolder tot een volwaardige woonetage. In een advies op maat nemen we alles met je door en denken we mee in oplossingen. Geheel vrijblijvend! Kom langs in de showroom en laat je gelijk inspireren. Er is altijd wel een Lofta showroom bij jou in de buurt. 

Dakkapel modellen

Wij zijn dakkapelspecialist en hebben ons gespecialiseerd op het gebied van luxe, hoogwaardige design dakkapellen en hebben ruime ervaringen met een zolder verbouwen. Wij adviseren je graag over onze producten en leggen je graag uit hoe de plaatsing in zijn werk gaat. Meer weten? Neem direct contact met ons op!

 

Wij denken graag mee over jouw verbouwing!

Wil jij ook meer licht en ruimte op zolder door jouw zolder te verbouwen en uit te bouwen met een dakkapel? Met het onderstaande formulier kun je een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Hoe meer informatie je invult, hoe specifieker wij kunnen zijn. Wil je eerst meer informatie over het verbouwen van een zolder? Maak dan een vrijblijvende afspraak in de showroom of bij jouw thuis.