Zolder opknappen

Zolder opknappen met een Lofta dakkapel

Wilt u uw zolder opknappen? Wellicht is een dakkapel een goed idee. Doordat de zolder in veel gevallen donkder is wordt deze is deze vaak de minst gewaarderde verdieping in huis. De zolderverdieping fungeert vaak als washok, rommelhok, kluskamer of verzamelruimte van hetgeen men liever nergens anders in het huis heeft staan. Als dat bij jou ook het geval is dan wordt het tijd om de zolder op te knappen met een dakkapel van Lofta.

Wooncomfort en sfeer op zolder

Wil jij ook eindelijk de zolder opknappen? Met een Lofta dakkapel wordt eenvoudig meer ruimte en meer licht gecreëerd en tover je jouw zolder om in een volwaardige verdieping. Een dakkapel is een makkelijke manier om meer wooncomfort en sfeer naar zolder te brengen. Zonder te verhuizen heb je in één dag een nieuwe volwaardige etage die je naar jouw wens kunt inrichten. Een meerwaarde voor de waarde en uitstraling van je woning is het resultaat van een opgeknapte zolder met een Lofta dakkapel. 

Een dakkapel op de zolderverdieping

Bij Lofta heb je de keuze uit verschillende modellen dakkapellen. Al onze modellen zijn gemaakt van de beste materialen. Lofta dakkapellen zijn standaard bekleed met hoogwaardige metalen bekleding en zijn hierdoor de meest onderhoudsvrije dakkapellen op de markt. Onze dakkapel specialisten geven je een advies op maat. Zij helpen je bij het kiezen van een juiste dakkapel die helpt bij het opknappen van je zolder. Onze dakkapeleln worden snel en professioneel geinstalleerd en zijn daarnaast getest en beoordeeld door VT Wonen en talloze klanten.

Luxe Lofta Dakkapellen

Als dakkapelspecialist hebben wij ons gespecialiseerd op het gebied van luxe, hoogwaardige design dakkapellen. Onze dakkapellen zijn gemaakt van het beste materiaal en kunnen worden voorzien van diverse accessoires. Hierbij kun je denken aan airconditioning, LED inbouwspots, horren, jaloezie inzet, rolluiken, ingebouwd zonnescherm en nog veel meer. Als je je zolder gaat opknappen is een dakkapel geen overbodige luxe. 

Getest in VT wonen!

VOOR DE DAKKAPEL NA DE DAKKAPEL
een onaangename sfeer een prettige sfeer
bedompt en donker fris en licht
altijd het licht aan overdag nu nooit meer
geen uitzicht uitzicht over de boomtoppen
alleen noodzakelijke bezoeken meerdere keren per dag
Lofta dakkapel Lofta dakkapel

Lees meer over de Lofta ervaring van Sjoerd en Neelke in de VT wonen test!

Een dakkapel op maat

Wil jij je zolder opknappen maar heeft jouw zolder afwijkende afmetingen? Geen enkel probleem! Onze dakkapelspecialisten maken een dakkapel altijd op maat naar aanleiding van de afmetingen die voor jouw huis nodig zijn. Zo heb je altijd een dakkapel op maat en sluit de dakkapel naadloos op jouw huis! Als u uw zolder echt goed wilt opknappen dan is een op maat gemaakte dakkapel een uitstekende keuze. 

Meer informatie?

Heb je nog vragen of behoefte aan meer informatie? Wil je een advies op maat? Onze ervaren adviseurs staan voor je klaar en helpen je graag. Laat het ons weten en neem contact op of kom eens langs in een van onze showrooms. Onze adviseurs help je graag met het opknappen van je zolder door middel van een prachtig dakkapel. 

 

Wij denken graag met je mee!

Met het onderstaande formulier kun je een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Hoe meer informatie je invult, hoe specifieker wij kunnen zijn. Wil je eerst meer informatie over meer ruimte op jouw zolder? Maak dan een vrijblijvende afspraak in de showroom of bij jouw thuis.