Woonideeën

Lofta inspiratie opdoen

Lofta vervult graag jouw woonbehoeften. Heb je specifeke wensen met betrekking tot een ruimere of lichtere woonomgeving. Wil je bijvoorbeeld meer licht op zolder of een ruimere slaapkamer of wil je een andere kamer verbouwen? Wellicht is een duurzame en onderhoudsvrije dakkapel een geschikte oplossing. Wij helpen je op weg en vertellen je alles over de mogelijkheden die je kunt creeëren met een Lofta dakkapel. Wij inspireren je graag met leuke nieuwe woonideeën.
 

Meer ruimte in jouw slaapkamer

Iedereen wil een grotere slaapkamer. Dat kan met een Lofta Dakkapel! Met een dakkapel van Lofta wordt binnen één dag jouw slaapkamer van meer licht en ruimte voorzien. De luxe, hoogwaardige design dakkapel zorgt ervoor dat je na plaatsing meer beschikbare ruimte hebt, waardoor die kleinere ruimte verandert in een volwaardige etage.

Gewoon je zolder opknappen!

Ben jij de kleine zolder zat en ben je op zoek naar een mooie open ruimte met veel licht? Met een dakkapel maak je van een oude zolder een prachtige woonruimte waar je graag komt. 

Zolder opknappen

De bovenverdieping uitbouwen

Het uitbouwen van de bovenverdieping lijkt voor veel mensen een enorme klus. Echter is een dakkapel binnen een dag geplaatst. Onze dakkapellen worden vooraf in onze eigen fabriek gemonteerd. Hierdoor kan de dakkapel in één keer op de bovenverdieping van jouw huis worden geplaatst. Zo heb je snel een volledige uitbouw van jouw huis. Bovendien zorgt deze werkwijze voor de minste overlast en rommel.

Luxe Lofta dakkapellen

Wij zijn dakkapelspecialist en hebben ons gespecialiseerd op het gebied van luxe, hoogwaardige design dakkapellen. Wij adviseren je graag over onze producten en leggen je graag uit hoe de plaatsing in zijn werk gaat. In onze showrooms staan onze dakkapellenspecialisten voor jouw klaar en zij helpen je graag met deze balangrijke keuze. 

Luxe dakkapellen

 

Wij denken graag met je mee!

De Lofta adviseurs helpen je bij het realiseren van je droomslaapkamer, uitbouw of renovatie. Onze adviseurs helpen je vooral met de realisatie van jouw droomdakkapel. De ruimte indeling, handige dakkapel opties, passende uitstraling, constructiemogelijkheden, noem maar op. Een compleet advies, en natuurlijk geheel vrijblijvend. Kom langs in de showroom en schuif aan bij tekentafel van de Lofta adviseur. 

Kom eens langs

In onze showrooms staan de mooiste modellen en daar kun je met eigen ogen zien wat een dakkapel voor jou kan opleveren! Met het onderstaande formulier kun je een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Hoe meer informatie je invult, hoe specifieker wij kunnen zijn. Wil je eerst meer informatie over meer licht in jouw slaapkamer? Maak dan een vrijblijvende afspraak in de showroom of bij jouw thuis.

Een kamer verbouwen met een Lofta dakkapel

Exclusief design

"Surfend op internet kwam ik uit bij Lofta dakkapellen. Daar kreeg ik het beste gevoel bij qua kwaliteit en exclusief design. Je krijgt bovendien zo’n compleet product. In het Dakkapel Centrum Almere koos ik al snel voor de strak vormgegeven Montreal. Die sloot perfect aan op wat ik nodig heb. Sinds de verbouwing heb ik het niet meer over de zolder, maar ook echt over mijn thuiskantoor."

Interieuradvies

"Ik zit er heerlijk; het is er licht en dankzij de Climate Control is het er ook behaaglijk. Het nieuwe werken bevalt me prima! Waar ik ook erg blij mee ben, is het interieuradvies dat ik bij Lofta kreeg. Daardoor is mijn thuiskantoor zo ingericht dat ik echt optimaal plezier van de ruimte en het licht beleef. Zoals Lofta ook belooft.”

Ga naar Montreal dakkapel

Een vrijblijvende offerte

Met het onderstaande formulier kun je een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Hoe meer informatie je invult, hoe specifieker wij kunnen zijn. Wil je eerst meer informatie over meer ruimte op jouw zolder? Maak dan een vrijblijvende afspraak in de showroom of bij jouw thuis. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen.

 

"Bij Lofta kreeg ik het beste gevoel qua kwaliteit en exclusief design."

Hoe scoort Lofta?

Onderhoud

  8 

Vuilwering

  7 

Lichtinval

10 

Extra ruimte ervaring

10 

Vormgeving

  8 

Comfort

10 

Kwaliteit

10 

Isolatie

  9 

Plaatsing

  9 
Tevredenheid   9