Lofta en Ruiter Dakkapellen

Lofta is exclusief ontwikkeld door Ruiter Dakkapellen, specialist op het gebied van het adviseren en produceren van kwalitatief hoogwaardige dakkapellen. Onze specialisten adviseren je graag over hoe Lofta dakkapellen jou voorziet van maximaal wooncomfort. Ontdek in de showroom welke dakkapel oplossing jouw zolder omtovert tot een volwaardige, complete en comfortabele etage! 
 

Onze dakkapel showrooms

Lofta is vernieuwend, innovatief en betrouwbaar. Als dakkapel specialist krijg je van ons advies op maat. In onze showrooms kun je vele dakkapellen op ware grootte van dichtbij bekijken. Je word deskundig geadviseerd over onze mogelijkheden. Lofta wordt niet zomaar de dakkapel specialist genoemd. Wij gebruiken uitsluitend duurzaam materiaal en binnen één dag heb je een dakkapel exact op maat.
  

Dakkapellen specialist

Als dakkapel specialist hebben Lofta en Ruiter Dakkapellen ruim 40 jaar ervaring in het vervaardigen van dakkapellen op maat, want elke dakkapel is uniek. De Lofta-lijn kenmerkt zich door de compleetheid, de vele extra accessoires en het luxe afwerkingsniveau en is de meest onderhoudsvriendelijke dakkapel op de markt. Elke dakkapel is maatwerk en wordt samengesteld naar jouw unieke wensen. De productie vindt plaats in onze eigen fabriek waardoor het plaatsen binnen één dag is geregeld. Ons deskundige team specialisten adviseert, voert de montage uit en zorgt voor het hoogwaardige afwerkingsniveau van je Lofta dakkapel, zodat jij jarenlang gegarandeerd plezier hebt van de ruimtelijke investering in je huis.