Duurzame bouwmethode

Lofta maakt groter wonen betaalbaar

Wil je groter wonen? Verhuizen is met de dalende huizenprijzen een kostbare optie. Wist je dat een dakkapel een snelle en betaalbare oplossing is om meer woonruimte te creëren. Lofta werkt samen met innoverende bedrijven om, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en het design, de productkosten blijvend laag te houden. Dit gebeurt volgens de moderne bouwmethode Lean bouwen.

Ruime kinderkamer 

Lean methode

Samen met Ploeg Kozijnen worden de werkprocessen ingericht volgens de Lean methode. Lean betekent letterlijk slank. In deze manier van bouwen worden alle processen rondom het product zo slank mogelijk georganiseerd waardoor de prijs zo laag mogelijk gehouden kan worden. Dat betekent een duurzame samenwerking in onder andere productie, transport, opslag en capaciteit waardoor verspilling zoveel mogelijk wordt tegengegaan.
 

Lage energierekening

De hoge rendementsmaterialen van een Lofta dakkapel zorgen dat je energierekening laag blijft. De ramen zijn vaak het grootste energielek en goed isolerende kozijnen met HR++ glas zijn daarom erg belangrijk. Door de samenwerking met Ploeg is Lofta volledig up to date op het gebied van duurzame kozijnen en glas. In gezamenlijk ingerichte showrooms kun je alle producten bekijken en bestellen. Alles wat nodig is om je woonwens te realiseren wordt vervolgens gelijktijdig gemonteerd. Hierdoor zijn ook de processen rondom de montage ‘slank’ en duurzaam.
 

Kom langs in de woonspeciaalzaken 

Kom langs in de woonspeciaalzaken van Lofta en laat je inspireren door de ruime en duurzame oplossingen. Lofta dakkapellen hebben een elegant design en zijn bovendien een betaalbaar antwoord  op de vraag naar groter wonen. Vind hier een woonspeciaalzaak bij jou in de buurt.