Dakkapel specialist

Lofta heeft als dakkapel specialist ruim 30 jaar ervaring met het geven van advies op maat. Wij geven jou deskundig advies over de mogelijkheden van onze duurzame dakkapellen. Als dakkapal specialist kunnen wij aangeven welke dakkapel het beste bij jouw situatie past en welke dakkapel accessoires je het beste aan jouw dakkapel kan toevoegen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder of neem contact met ons op.

De dakkapel specialist op het gebied van het vervaardigen van dakkapellen

Wij zijn specialist op het gebied van het vervaardigen van dakkapellen. De productie van de dakkapellen vindt plaats in onze eigen fabriek. Door een snelle productie en een efficiente installatie kunnen wij je dakkapel in één dag plaatsen. Ons team van dakkapel specialisten neemt de montage voor hun rekening. Zij streven naar een hoogwaardig afwerkingsniveau van jouw Lofta dakkapel.

Vragen? Wij helpen u graag

Ben je geinteresseerd in een dakkapel? Dan heb je ongetwijfeld een hoop vragen. Wij helpen je graag met het zoeken naar een juiste dakkapel.  Of je nou op zoek bent naar een duurzame dakkapel, vragen hebt over een vergunning of financiëring of niet weet waar u moet beginnen? Wij komen graag met je in contact voor een advies op maat. Hier vind je een aantal filmpjes die wellicht een aantal vragen beantwoorden.

Lofta levert als dakkapel specialist kwaliteits dakkapellen waar jij nog jaren van kan genieten na plaatsing. Het ruimteadvies van onze dakkapel specialist zorgt ervoor dat de ruimte optimaal gebruikt wordt. Hierdoor wordt van jouw rommelzolder een ware loft gemaakt. In onderstaand overzicht vind je de verschillende types dakkapellen.

Kosten van een Lofta dakkapel

Als dakkapel specialist leveren wij enkel dakkapellen van zeer hoge kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Wanneer je voor Lofta kiest, dan ontvang je maatwerk en design. De prijs die je betaalt is afhankelijk van het model, de dakschuinte, de hoogte, de breedte en de bijkomende opties. In onze showroom of via een offerte-aanvraag ontvang je een transparante, gespecificeerde prijsopgave. Je weet dan precies hoe de prijs is opgebouwd. Bekijk hier de richtprijzen van onze dakkapellen. 

Voordelen van een Lofta dakkapel

  • Je ontvangt altijd deskundig advies van een specialist.
  • Onze dakkapellen worden gemaakt met uitsluitend duurzame materialen. Hierdoor kun je nog langer van jouw dakkapellen genieten.
  • Jouw dakkapel wordt binnen één dag geplaatst, waardoor je weinig overlast zal ervaren. 
  • Profiteer van de hoogste kwaliteit en 10 jaar volledige garantie!

Een dakkapel bij Lofta dakkapel specialist

Een Lofta dakkapel zorgt ervoor dat die prettige studeerkamer waar je je ’s avonds rustig terug kunt trekken, die ruimte waar jouw flexibele en complete thuiskantoor staat of jullie droomslaapkamer straks werkelijkheid wordt. Comfort staat voorop bij Lofta dakkapellen. Lofta bewijst met haar dakkapellen dat een strak elegant design perfect samengaat met hoge kwaliteit, duurzame materialen en complete afwerking door de beste vakmensen. Van perfecte isolatie tot innovatieve details en een exclusieve uitstraling die in de tijd niet aan kracht inboet. Voor meer informatie over onze modellen kun je op een van onderstaande modellen klikken. Op onze website vind je meer informatie over onze soorten modellen, kosten, garantie  en voordelen.

Meer informatie?

Lofta is uw dakkapel specialist

Bij Lofta Dakkapelen heeft u de keuze uit de prachtige Montreal, Barcelona, Stockholm of Oslo dakkapelen. Voor meer informatie over de verschillen kunt u contact opnemen met een van onze dakkapel specialisten. Uiteraard kunt u ook langskomen in een van de showrooms.

Dakkapel specialist
Barcelona dakkapel
Dakkapel Stockholm
Oslo Dakkapel

Hoe scoort Lofta?

Onderhoud

  8 

Vuilwering

  7 

Lichtinval

10 

Extra ruimte ervaring

10 

Vormgeving

  8 

Comfort

10 

Kwaliteit

10 

Isolatie

  9 

Plaatsing

  9 
Tevredenheid   9