Vergunning dakraam

Regels voor dakraam plaatsen

Ook voor het plaatsen van een dakraam is soms een vergunning benodigd. Ook deze aanvraag kunnen wij voor u verzorgen. In de Lofta showroom kun je terecht met al je vragen. Heb je nu al een vraag? Lofta heeft de veelgestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Staat je vraag er niet bij, voel je dan vrij om contact met ons op te nemen. 

Heb ik een vergunning nodig voor het plaatsen van een dakraam?
In een aantal gevallen heb je ook voor een dakraam een omgevingsvergunning nodig. Wil je weten wanneer je dakraam vergunningsvrij kan worden geplaatst? Kijk op onderstaande afbeelding voor de richtlijnen vergunningsvrij dakraam.
Kan Lofta ook de vergunning verzorgen?
Iedere gemeente hanteert eigen richtlijnen voor het bouwen van een dakraam. Daarom is het handig om na te gaan welke richtlijnen jouw gemeente hanteert. Geen zin in gedoe? Lofta kan de vergunningsaanvraag volledig voor je verzorgen. Vraag ernaar in één van de Lofta dakkapel showrooms bij jou in de buurt.

Heb je nog vragen over onze dakkapellen?

Is je vraag nog niet beantwoord? Neem dan direct contact met ons op. Of kom langs in één van onze showrooms. Dan kunnen we je gelijk laten zien wat de mogelijkheden zijn met Lofta dakkapel.
 

Welke regels gelden bij het plaatsen van een dakraam - vergunning dakraam

Lofta brochure downloaden

Op je gemak thuis inspiratie en ideeën opdoen? Download dan nu vrijblijvend onze brochure. Vul je gegevens in en klik op 'Verzenden'.

Je ontvangt dan onze luxe folder per email vol met inspiratie, voorbeelden en mogelijkheden voor jouw dakkapel.