Prefab dakkapel

Vooraf gebouwd, 100% kwaliteit

Ben jij een slimme consument die kiest voor een goede prijs en gemak? Maar je wilt niet beknibbelen op kwaliteit? Dan is een prefab dakkapel de juiste keuze voor jou! Kies je voor een vooraf gebouwde dakkapel, dan kies je voor kwaliteit en een snelle installatie. De prefab dakkapellen van Lofta hebben een strakke uitstraling en passen bij elke soort woning, ongeacht je stijl en persoonlijke voorkeur. En omdat de dakkapel al gebouwd is, kan deze binnen één dag geplaatst worden!

Wat is prefab?
Met een prefab kapel heb je 100% maatwerk en een snel monteerbare dakkapel tot je beschikking. Het beste van twee werelden! Prefab staat voor prefabricage; een beproefde manier van werken in de bouw, waarbij onderdelen zoveel mogelijk in de fabriek worden samengesteld, voor ze naar de werksite gaan. In het geval van een prefab dakkapel wordt een complete kapel al in de fabriek gebouwd, en zo kant en klaar naar jouw huis gebracht. Onze experts kunnen daarna snel en vakkundig de dakkapel op jouw dak plaatsen.
Opties bij een Lofta dakkapel?
Lofta heeft diverse dakkapel modellen in het assortiment. En een selectie van de mooiste dakkapel opties en accessoires maakt het kiezen wel heel aantrekkelijk! Lofta biedt de ruimste keuze aan aanvullende accessoires om de prefab dakkapel geheel naar eigen wens aan te passen. Het kiezen wordt nog makkelijker met de complete dakkapel optiepakketten speciaal voor jou geselecteerd. Ga voor een prijsindicatie van de prefab dakkapel van jouw keuze naar dakkapel prijzen.

Kiezen voor kwaliteit en snelle installatie met een prefab dakkapel.

Wat zijn de voordelen van een prefab dakkapel?
Alle Lofta dakkapellen worden uit de beste materialen en volgens hoge kwaliteitsnormen geproduceerd in onze eigen dakkapel fabrieken. Een lange levensduur wordt gegarandeerd door de zorg voor een solide constructie, hoge isolatie en goede ventilatie. Door de grondige voorbereiding en prefabricage verloopt de plaatsing zeer vlot. Binnen één dagdeel wordt jouw dakkapel opgeleverd, zonder extra overlast. Geen steigers in de tuin omdat er een hijskraan wordt gebruikt en het afval wordt netjes met de hijskraan naar beneden vervoerd. Als laatste gaat het prefabriceren sneller dan ter plaatse bouwen. Dit vertaalt zich in een gunstigere prijs. Met een prefab Lofta dakkapel is het sneller genieten van extra wooncomfort. En je geniet hier ook langer van omdat de dakkapel van hoge kwaliteit is en daardoor ook langer mee gaat. Gemak dient de mens! Laat je voorlichten door een van onze experts. Je kunt via het contactformulier een afspraak met ons maken. Ben je er al uit? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Heb je nog vragen over onze dakkapellen?

Is je vraag nog niet beantwoord? Neem dan direct contact met ons op. Of kom langs in één van onze showrooms. Dan kunnen we je gelijk laten zien wat de mogelijkheden zijn met Lofta dakkapel.
 

Eerst de Lofta dakkapellen brochure zien?

Op je gemak thuis inspiratie en ideeën opdoen? Download dan nu vrijblijvend onze brochure. Vul je gegevens in en klik op 'Verzenden'.

Je ontvangt dan onze luxe folder per email vol met inspiratie, voorbeelden en mogelijkheden voor jouw dakkapel.