Energiekosten

Energie besparen met je Lofta dakkapel

Wist je dat je met een dakkapel van Lofta blijvend verzekerd bent van lage energiekosten? Door het gebruik van hoogwaardige, duurzame en milieuvriendelijke materialen wordt gezorgd voor de beste isolatie van jouw dakkapel en dus daadwerkelijke energiebesparing. Laat je overtuigen in de showroom en ontvang een dakkapel advies op maat. 

Houd ik mijn energiekosten laag?
Een dakkapel van Lofta houd je energiekosten laag. De kunststof kozijnen zijn opgebouwd uit meerdere 'kamers' en zorgen voor een optimale geluids- en warmte-isolatie. In combinatie met het standaard isolatie glas en de dak- en wandplaten met een RC waarde van 2,5 ben je blijvend verzekerd van lage energie kosten.
Hoe kan ik nog meer besparen op de energiekosten?
Bij een Lofta dakkapel kun je kiezen voor het Eco+ dakkapel optiepakket. Je Lofta dakkapel krijgt dan een dak- en wandconstructie met een RC waarde van maar liefst 5,0. In combinatie met 3-dubbellaags glas, het zogenaamde HR++ isolatie glas, bespaar je zeker op de energie rekening! Denk ook aan de dakkapel optie LED inbouwspots voor energiezuinige verlichting van de zolderruimte.

Heb je nog vragen over onze dakkapellen?

Is je vraag nog niet beantwoord? Neem dan direct contact met ons op. Of kom langs in één van onze showrooms. Dan kunnen we je gelijk laten zien wat de mogelijkheden zijn met Lofta dakkapel.
 

Met een Lofta dakkapel ben je blijvend verzekerd van lage energiekosten.

Meer informatie over Lofta dakkapellen

Op je gemak thuis inspiratie en ideeën opdoen? Download dan nu vrijblijvend onze brochure. Vul je gegevens in en klik op 'Verzenden'.

Je ontvangt dan onze luxe folder per email vol met inspiratie, voorbeelden en mogelijkheden voor jouw dakkapel.