Duurzame dakkapel

Hoe duurzaam is een Lofta dakkapel

Benieuwd of wij een mooie en vooral ook duurzame dakkapel kunnen leveren? Bekijk hieronder enkele veelgestelde vragen wat betreft de duurzaamheid van Lofta dakkapellen. Op zoek naar meer informatie of een advies op maat? Neem dan contact op met een van onze specialisten of kom langs in een showroom!

Wat is de levensduur van de materialen?
De Lofta dakkapellen Barcelona, Stockholm en Oslo zijn bekleed met stoer staalplaat Colorcoat HPS 200® Ultra. Al sinds jaren is Colorcoat HPS 200® Ultra een materiaal met bewezen duurzame prestaties en hoge betrouwbaarheid. Het materiaal heeft een gegarandeerde levensduur van maar liefst 40 jaar! Ook de hoogwaardige aluminium bekleding Alucopal® van Lofta Montreal blijft lang in goede conditie en dat met gemak 25 jaar lang. Ook het dakvlak heeft veel te verduren en duurzame eigenschappen voor dit materiaal is daarom van groot belang. De EPDM dakbedekking van Lofta bestaat uit één stuk en beschermt het dak zonder problemen zeker 50 jaar.
Wat is er duurzaam aan een Lofta dakkapel?
Alle Lofta dakkapellen zijn opgebouwd uit zo veel mogelijk milieuvriendelijke, recyclebare en duurzame materialen met een zeer lange levensduur. Daarnaast letten we op de isolatiewaarden van de toegepaste materialen zodat je energiekosten zo laag mogelijk blijven

Heb je nog vragen over onze dakkapellen?

Is je vraag nog niet beantwoord? Neem dan direct contact met ons op. Of kom langs in één van onze showrooms. Dan kunnen we je gelijk laten zien wat de mogelijkheden zijn met Lofta dakkapel.
 

Kies voor duurzaam met een dakkapel van Lofta

Lofta dakkapellen folder ontvangen

Op je gemak thuis inspiratie en ideeën opdoen? Download dan nu vrijblijvend onze brochure. Vul je gegevens in en klik op 'Verzenden'.

Je ontvangt dan onze luxe folder per email vol met inspiratie, voorbeelden en mogelijkheden voor jouw dakkapel.