Dakkapel vergunning

Regels voor plaatsen dakkapel

Is voor een dakkapel een vergunnning benodigd en hoe regel ik dat? Lofta kan je volledig ontzorgen en, indien nodig, de vergunningsaanvraag voor je regelen. Wel zo gemakkelijk. De Lofta adviseurs kennen de regels en weten waar ze moeten zijn voor vergunningen. Vraag er gerust naar, wij helpen je graag! 

Heb ik een vergunning nodig voor het plaatsen van een dakkapel?
Op het voordakvlak of naar een openbaar toegankelijk gebied gekeerd zijdakvlak, mag vergunningsvrij een dakkapel worden gebouwd mits: De gemeente geen eisen heeft gesteld aan het bestemmingsplan ter plaatse; De woning welstandsvrij is; De dakkapel voldoet aan de vergunningsvrije afmetingen. Voor de overige dakkapellen hanteert iedere gemeente eigen richtlijnen. In dat geval vraag je een omgevingsvergunning aan voor de bouw van je dakkapel. Vraag onze dakkapel adviseurs wat dit betekent in jouw situatie en informeer naar de richtlijnen bij je eigen gemeente.
Kan Lofta ook de vergunning verzorgen?
Geen zin in gedoe? Wij nemen je graag de zorg uit handen. Lofta kan de vergunningsaanvraag volledig voor je verzorgen. Vraag ernaar in één van de Lofta dakkapel showrooms bij jou in de buurt.

Heb je nog vragen over onze dakkapellen?

Is je vraag nog niet beantwoord? Neem dan direct contact met ons op. Of kom langs in één van onze showrooms. Dan kunnen we je gelijk laten zien wat de mogelijkheden zijn met Lofta dakkapel.
 

Lofta regelt jouw vergunningsaanvraag voor een dakkapel; wel zo gemakkelijk.

Lofta informatie thuis ontvangen

Op je gemak thuis inspiratie en ideeën opdoen? Download dan nu vrijblijvend onze brochure. Vul je gegevens in en klik op 'Verzenden'.

Je ontvangt dan onze luxe folder per email vol met inspiratie, voorbeelden en mogelijkheden voor jouw dakkapel.