Dakkapel plaatsen

Snel en vakkundige plaatsing in één dag

Een dakkapel plaatsen een hele klus? Lofta doet dit in principe in 1 dag. Snel en vakkundig met zo min mogelijk overlast voor jou en je medebewoners. Wil je meer weten hoe een dakkapel plaatsing in zijn werk gaat. Vraag het de Lofta adviseur in de showroom of kijk in de veelgestelde vragen hieronder. 

Wat is de levertijd van een Lofta dakkapel?
Vanaf het moment dat je jouw dakkapel bestelt, bedraagt de levertijd van een Lofta dakkapel in het algemeen ongeveer 12 weken. Voor de plaatsing van de dakkapel maken wij in overleg met een afspraak.
Wat zijn de voordelen van het plaatsen van een geprefabriceerde Lofta dakkapel?
Lofta dakkapellen worden onder ideale omstandigheden geproduceerd en geassembleerd, wat alleen in de fabriek realiseerbaar is. Hierdoor hebben Lofta dakkapellen een zeer hoog afwerkingsniveau. Ook tijdens de montage geniet je van de voordelen van een geprefabriceerde Lofta dakkapel; er hoeven geen losse onderdelen door jouw kwetsbare gang en trappenhuis omhoog getild te worden. De kraan die jouw Lofta dakkapel op het huis hijst, hijst ook al het vrijkomend bouwafval in een grote BigBag in een keer af.
Hoe lang neemt het plaatsen van een Lofta dakkapel in beslag?
Een Lofta dakkapel is vrijwel altijd in één dag geplaatst. Onze dakkapellen worden volledig geprefabriceerd en geheel gereed aangeleverd en geplaatst. Dit in tegenstelling tot het tijdrovend en onder beperkende omstandigheden plaatsen in verschillende losse onderdelen. De prefabricage en het geheel gereed aanleveren zorgen ervoor dat de tijd dat het dak open is voor de kwetsbare weersinvloeden tot een minimum wordt beperkt.

Heb je nog vragen over onze dakkapellen?

Is je vraag nog niet beantwoord? Neem dan direct contact met ons op. Of kom langs in één van onze showrooms. Dan kunnen we je gelijk laten zien wat de mogelijkheden zijn met Lofta dakkapel.
 

Een Lofta dakkapel wordt in 1 dag geplaatst

Thuis inspiratie op doen

Op je gemak thuis inspiratie en ideeën opdoen? Download dan nu vrijblijvend onze brochure. Vul je gegevens in en klik op 'Verzenden'.

Je ontvangt dan onze luxe folder per email vol met inspiratie, voorbeelden en mogelijkheden voor jouw dakkapel.