Dakkapel kopen

Waar moet je op letten bij de aankoop van jouw dakkapel

De juiste dakkapel kopen, wat zijn de belangrijkste punten waar je op moet letten? Voor vele huiseigenaren een ware opdracht. Om je op weg te helpen hebben we hieronder wat antwoorden op vragen die we regelmatig van onze klanten krijgen geformuleerd. Voor meer informatie over het kopen van een dakkapel kun je uiteraard contact opnemen met een van onze specialisten of kom langs in een showroom.

Welke maat en model dakkapel kopen?
De dakkapel moet allereerst aan jouw wensen voldoen, je hebt een idee over de nieuwe kamer en een dakkapel is dé manier om dit te realiseren. Dan wil je dat, de dakkapel bij de uitstraling van jouw woning past, om de woning de gewenste meerwaarde te geven. Dat de dakkapel aan de binnenzijde op logische wijze meer ruimte en licht creëert en qua indeling een meerwaarde aan de woning geeft. Het is dus zeer belangrijk de juiste maat en model te kiezen. Meestal kan je vlug en op hoofdlijnen bepalen welke dakkapel je moet kopen aan de hand van voorbeelden en richtlijnen.Om het maximale rendement uit jouw dakkapel te halen is het voor de definitieve keuze van belang* je te laten adviseren in een van onze showrooms. Wij kunnen alle mogelijkheden uitvoerig aan je demonstreren en meerdere situaties simuleren.
Is persoonlijk advies gewenst?
Jazeker, wij adviseren wekelijks vele tientallen huishoudens. Elk met de eigen specifieke wensen. In ons geheel vrijblijvende advies geven wij je een professioneel en objectieve kijk op jouw mogelijkheden. Het kan zijn dat ons advies en jouw gedachten geheel overeenkomen; dan krijg je de bevestiging van jouw plannen van een specialist. Het kan ook zijn dat we je verrassen met ideeën en mogelijkheden, waardoor je nog meer wooncomfort en meerwaarde creëert.
*Belang advies bij definitieve keuze: ruimte, uitstraling, meerwaarde woning, levensduur en stookkosten.

Dakkapel kopen? Met een advies op maat van Lofta maak je de juiste keuze.

Het verschil tussen instapmodellen, tussenmodellen en topmodellen dakkapellen?
Zoals bij alle producten, heb je instapmodellen, tussenmodellen en topmodellen. Waar zit het verschil in prijs? In het algemeen kan gezegd worden dat hoe duurder de dakkapel is, hoe beter de volgende eigenschappen zijn: isolatiewaarde, kwaliteit van de materialen, bescherming condens en vocht , duurzaamheid, constructie, design en afwerking.
Welk dakkapelmerk kan ik het beste kopen?
Je kunt stellen dat elk merk een aantal modellen in haar collectie heeft, van instapmodel, tussemodel(len) tot topmodel. De verschillende merken kunnen op verschillende wijze zijn samengesteld. De keuze voor de kwaliteit in materialen en heel belangrijk; de wijze waarop de materialen zijn verwerkt! Dit betekent dat de eigenschappen van de dakkapel van merk tot merk sterk kunnen verschillen. Welk merk je dan uiteindelijk kiest is veelal een kwestie van alle voordelen en nadelen in kaart brengen en er het juiste gewicht aan hangen. In het advies gesprek doen wij dit vrijblijvend en accuraat.

Heb je nog vragen over onze dakkapellen?

Is je vraag nog niet beantwoord? Neem dan direct contact met ons op. Of kom langs in één van onze showrooms. Dan kunnen we je gelijk laten zien wat de mogelijkheden zijn met Lofta dakkapel.
 

Thuis eerst inspiratie opdoen

Op je gemak thuis inspiratie en ideeën opdoen? Download dan nu vrijblijvend onze brochure. Vul je gegevens in en klik op 'Verzenden'.

Je ontvangt dan onze luxe folder per email vol met inspiratie, voorbeelden en mogelijkheden voor jouw dakkapel.