Dakkapel financiering

Vraag naar de mogelijkheden

De financiering van jouw dakkapel is zeker ook een belangrijk vraagstuk. Wat is er mogelijk en hoe ga ik het doen? Een dakkapel van Lofta is een investering in jouw woning die je rendement en jarenlang meer woonplezier oplevert. Een goed idee dus. Wil je meer informatie van een Lofta adviseur, neem dan contact met ons op! 

Op welke manieren kan ik mijn dakkapel financieren?
Je kunt een dakkapel financieren door een extra hypotheek te nemen of door je bestaande hypotheek te verhogen. Het plaatsen van een dakkapel wordt gezien als een verbouwing/uitbreiding van jouw woning. Je mag daarom de hypotheekrente aftrekken van de belasting. Vraag jouw hypotheekverstrekker of tussenpersoon naar meer informatie over het financieren van een dakkapel.
Is een Lofta dakkapel een goede investering?
De solide, onderhoudsarme materialen van een Lofta dakkapel garanderen een lange levensduur en een investering die rendement oplevert bij eventuele verkoop van je woning. Het garantiecertificaat is namelijk overdraagbaar.

Heb je nog vragen over onze dakkapellen?

Is je vraag nog niet beantwoord? Neem dan direct contact met ons op. Of kom langs in één van onze showrooms. Dan kunnen we je gelijk laten zien wat de mogelijkheden zijn met Lofta dakkapel.
 

Financieren van jouw dakkapel, laat je adviseren

Lofta brochure ontvangen

Op je gemak thuis inspiratie en ideeën opdoen? Download dan nu vrijblijvend onze brochure. Vul je gegevens in en klik op 'Verzenden'.

Je ontvangt dan onze luxe folder per email vol met inspiratie, voorbeelden en mogelijkheden voor jouw dakkapel.