Dakkapel advies op maat

Vraag het de Lofta specialist

Ben je op zoek naar advies op maat over de aanschaf en plaatsing van een dakkapel? Dan ben je bij Lofta Dakkappellen aan het juiste adres! Lofta Dakkapellen is specialist op het gebied van luxe dakkapellen. Wij adviseren over dakkapellen en produceren en plaatsen enkel kwalitatief hoogwaardige dakkapellen. Bekijk hieronder enkele veelgestelde vragen wat betreft onze service en advisering.

Kan er een adviseur bij ons thuis komen om een offerte te maken?
Jazeker, dat kan. Na het gesprek bij je thuis ontvang je een voorstel op maat.
Hoe snel kan ik een online offerte ontvangen?
Lofta dakkapellen stuurt je binnen 5 werkdagen een offerte per post of e-mail. Klik voor het aanvragen van een offerte op de knop Dakkapel offerte.
Is het gewenst een bouwtekening en foto’s van de woning mee te nemen bij een bezoek aan een showroom?
Ja, dat is het zeker. Naast de bouwtekeningen van de bestaande woning is het handig om foto’s van het huis, het dakvlak waarop de dakkapel uiteindelijk moet komen en van de straat c.q. omgeving mee te nemen. Staat er bij de buren al een dakkapel op het dak? Dan is het wenselijk om ook daar foto’s van te maken. Met deze tekeningen en foto’s kunnen onze adviseurs je nog beter een passende offerte geven en komen we later niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Heb je nog vragen over onze dakkapellen?

Is je vraag nog niet beantwoord? Neem dan direct contact met ons op. Of kom langs in één van onze showrooms. Dan kunnen we je gelijk laten zien wat de mogelijkheden zijn met Lofta dakkapel.
 

Dakkapel advies op maat? Bij Lofta ben je aan het juiste adres!

Kom naar de showroom voor een dakkapel adviesgesprek

Je wilt graag weten wat voor jou de specifieke mogelijkheden zijn? Onze adviseurs kunnen je in de showroom precies laten zien wat in jouw situatie de beste oplossing is. Een bezoek bij je thuis kan ook!

Vul je gegevens in en klik op 'Verzenden'. We nemen dan spoedig contact met je op.

 

Vælg dato