Uitbouw dakkapel

Uitbouw met een Lofta dakkapel

Wil je een uitbouw op jouw huis met een hoogwaardig dakkapel? Lofta is de dakkapellenspecialist als het gaat om luxe dakkappelen. Voor de uitbouw van je woning is een dakkapel een geschikte oplossing. Een dakkapel is een relatief goedkope oplossing om meer licht en woonruimte te creëren.

De bovenverdieping uitbouwen

Het uitbouwen van de bovenverdieping lijkt voor veel mensen een enorme klus. Echter is een dakkapel binnen een dag geplaatst. Onze dakkapellen worden vooraf in onze eigen fabriek gemonteerd. Hierdoor kan de dakkapel in één keer op de bovenverdieping van jouw huis worden geplaatst. Zo heb je snel een volledige uitbouw van jouw huis. Bovendien zorgt deze werkwijze voor de minste overlast en rommel.

De voordelen van een uitbouw dakkapel

Een dakkapel biedt vele voordelen. Het grootste voordeel voor veel mensen is dat het direct meer licht in huis creëert. Met meer licht is het voor veel mensen prettiger wonen. Bovendien bevordert het de concentratie. Daarnaast biedt het uitbouwen met een dakkapel meer woonruimte. Door het schuinte van het dak gaat een hoop ruimte verloren. Door een dakkapel uitbouw te plaatsen lijkt de ruimte in eens stukken groter.

Ook de kosten voor het plaatsen van een dakkapel kunnen als een voordeel worden gezien. De prijzen van een dakkapel zijn namelijk relatief goedkoop voor een uitbouw van je woning. Bij Lofta steven we naar een zo duurzaam mogelijke en onderhoudsvrije dakkapel. Daarnaast geven wij je 10 jaar garantie op elk geplaatste dakkapel. 

Een dakkapel getest in VT wonen

VOOR DE DAKKAPEL NA DE DAKKAPEL
- een onaangename sfeer + een prettige sfeer
bedompt en donker fris en licht
altijd het licht aan overdag nu nooit meer
geen uitzicht uitzicht over de boomtoppen
alleen noodzakelijke bezoeken meerdere keren per dag
Uitbouw dakkapel Uitbouwen dakkapel

Lees meer over de Lofta ervaring van Sjoerd en Neelke in de VT wonen test!

Een uitbouw in de stijl van je woning

Bij Lofta dakkapellen is het mogelijk om je eigen dakkapel samen te stellen. Op basis van je wensen kunnen we een dakkapel op maat realiseren. Onze specialisten ontwerpen samen met jouw een unieke dakkapel. Daarnaast bieden we diverse optie pakketten aan om je dakkapel uit te breiden zodat deze precies past bij de uitstraling van je huis. 

Laat je adviseren

Onze dakkapeladviseurs helpen je graag bij het ontwerpen en kiezen van een dakkapel die bij jouw past. Op deze wijze heb je altijd een dakkapel uitbouw die past bij de stijl van je woning. Wij hebben door heel Nederland diverse dakkapel showrooms. Kom eens langs om vrijblijvend advies te krijgen omtrent de mogelijkheden van een uitbouw van jouw woning door middel van een dakkapel.

 

Wij denken graag met je mee!

Met het onderstaande formulier kun je een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Hoe meer informatie je invult, hoe specifieker wij kunnen zijn. Wil je eerst meer informatie over meer ruimte op jouw zolder? Maak dan een vrijblijvende afspraak in de showroom of bij jouw thuis.