Slaapkamer verbouwen

Slaapkamer van je dromen met een Lofta dakkapel

Begin de dag goed in je droomslaapkamer! Creëer een heerlijke plek voor jezelf waar je je terug kunt trekken. Om even een boek te lezen, te ontspannen en uitgeslapen wakker te worden. Kortom tijd om je slaapkamer te verbouwen! Lofta bouwt mee aan je dromen. Met de luxe lijn van Lofta dakkapellen maak je van de zolder een ultiem plekje in huis, helemaal in je eigen stijl. Je schept niet alleen meer licht en ruimte, maar ook eindeloos veel sfeer.
 

Slaapkamer verbouwen

De juiste ventilatie en temperatuur

Goede ventilatie en een constante temperatuur zijn belangrijk factoren om rekening mee te houden tijdens het verbouwen van je slaapkamer. Een Lofta dakkapel is meer dan een ruimte uitbreiding in stijl. Het is een doorontwikkeld ontwerp waarbij slim is nagedacht over het gebruik. De ventilatieroosters zijn regelbaar en zorgen voor een constante toevoer van frisse lucht. Even goed doorluchten? Zet dan de ramen op de handige kiepstand. Doe je de ramen liever niet open? Kies dan voor de Minirooftop. Deze energiezuinige airconditioning en luchtcirculatiesysteem wordt volledig geïntegreerd in je dakkapel gebouwd. Aan de binnenzijde komt een stijlvol rooster waar frisse of koele lucht de zolder binnenstroomt. De binnentemperatuur is nu helemaal regelbaar en dat gebeurt ook nog eens fluisterstil. Wel zo prettig bij een slaapkamer.

Ik wil mijn slaapkamer verbouwen en nu?

De Lofta adviseurs helpen je bij het realiseren van je droomslaapkamer. In een persoonlijk dakkapel advies kijken we naar de beste oplossing om je slaapkamer te verbouwen. De ruimte indeling, handige dakkapel opties, passende uitstraling, constructiemogelijkheden, noem maar op. Een compleet advies, en natuurlijk geheel vrijblijvend. Kom langs in de showroom en schuif aan bij tekentafel van de Lofta adviseur. 

Dakkapel modellen

Wil jij ook jouw slaapkamer verbouwen door het toevoegen van een luxe dakkapel? Wij zijn dakkapelspecialist en hebben ons gespecialiseerd op het gebied van luxe, hoogwaardige design dakkapellen. Wij adviseren je graag over onze producten en leggen je graag uit hoe de plaatsing in zijn werk gaat.

 

Wij denken graag met je mee!

Met het onderstaande formulier kun je een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Hoe meer informatie je invult, hoe specifieker wij kunnen zijn. Wil je eerst meer informatie over het verbouwen van een slaapkamer? Maak dan een vrijblijvende afspraak in de showroom of bij jouw thuis.