Onderhoudsvrije dakkapel

Bespaar jezelf een hoop tijd

Het leven is al druk genoeg. Bovendien, je vrije tijd besteed je liever aan leuke dingen. Lofta begrijpt dat en heeft een onderhoudsvrije dakkapel ontwikkeld. Onze dakkapel modellen met de HPS Colorcoat zijn voor maar liefst 30 jaar onderhoudsvrij! Dat betekent genieten van je extra woonruimte zonder zorgen. 

 

Onderhoudsvrije dakkapel

 

Lofta dakkapel helemaal naar wens

Een Lofta dakkapel is standaard bekleed met hoogwaardige metalen dakkapel bekleding. Hierdoor zijn de dakkapellen de meest onderhoudsvrije dakkapellen van dit moment. In combinatie met o.a. duurzame kunststof kozijnen is de standaard uitvoering zeer compleet. Daarnaast is er een uitgebreide keuze in luxe opties en accessoires. Zo kun je jouw dakkapel helemaal naar wens samen stellen.

Zorgeloos genieten van jouw onderhoudsvrije dakkapel

Wil jij ook meer ruimte en jarenlang zorgeloos genieten? Met een onderhoudsvrije dakkapel bespaar je jezelf een hoop tijd. Kies voor Lofta! In de showroom kunnen onze adviseurs je alles vertellen over de luxe, onderhoudsvrije Lofta dakkapellen. Maak nu een afspraak bij een showroom bij u in de buurt.  

Lofta dakkapel modellen

Wij zijn dakkapelspecialist en hebben ons gespecialiseerd op het gebied van luxe, hoogwaardige design dakkapellen. Wij adviseren je graag over onze producten en leggen je graag uit hoe de plaatsing in zijn werk gaat. 

 

Wij denken graag met je mee!

Met het onderstaande formulier kun je een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Hoe meer informatie je invult, hoe specifieker wij kunnen zijn. Wil je eerst meer informatie over een onderhoudsvrije dakkapel? Maak dan een vrijblijvende afspraak in de showroom of bij jouw thuis.