Nieuw dakkapel

Ben je op zoek naar een nieuw dakkapel? Dan ben je bij Lofta dakkapel aan het juiste adres. Bij Lofta leveren we verschillende soorten dakkapellen, geschikt voor ieder huis. Heb je al een bestaand dakkapel die aan vervanging toe is? Dat kan uiteraard ook bij Lofta. Samen kijken we naar de beste dakkapel, afgestemd op uw wensen en behoefte. Oude dakkapellen voldoen zelden tot nooit aan de kwaliteit die u vandaag de dag wenst en ook bij wet vereist is.

Vervangen van je oude dakkapel

Een nieuw dakkapel is voorzien van de laatste innovaties zoals een verbeterde isolatie, sterkte berekening, ventilatie mogelijkheden en is gebouwd met duurzame materiaalkeuze en werkwijze. Als we bij jou een oud dakkapel komen vervangen verwijderen wij uiteraard het oude dakkapel. We nemen het oude dakkapel mee en zorgen dat jij daar geen last van hebt. De nieuwe dakkapel is voorzien van de laatste innovaties uit de bouw, zoals isolatie eisen, sterkte berekeningen, ventilatie normen en cradle tot cradle duurzame materiaalkeuze en werkwijzen.

Nieuwe dakkapel: nieuwe wensen en ideeën

Een nieuw dakkapel kan natuurlijk dezelfde afmetingen en indeling hebben als de bestaande dakkapel. Graag denken we ook met je mee over een nieuwe indeling en gebruiksfunctie van de nieuwe kamer(s). Zo krijg je niet alleen meer wooncomfort van een nieuw dakkapel, maar ook een efficiënter ruimte gebruik doordat jouw gezinssamenstelling of gebruikswensen in de jaren zijn gewijzigd. Zo groeit je woning met jou mee, de zogenaamde levenscyclusbestendige bouw. Bij de keuze voor een nieuw dakkapel kun je kijken naar de optiepakketten die wij aanbieden en kun je diverse accessoires toevoegen.

Interieur van je dakkapel

Lofta biedt alle luxe die je mag verwachten. Wij denken mee met de gebruikswensen van je nieuwe dakkapel en bieden hiervoor de juiste mogelijkheden.  Samen kijken we naar de nieuwe toepassing van de dakkapel en bestaande situatie van de ruimte.

In de uitvoering bieden we de keuze voor diverse gradaties, waaronder; binnenafwerking, verlichting en aanhelen scheidingswanden wanneer de dakkapel over meerdere vertrekken wordt geplaatst. Lees meer over de opties en accessoires om het interieur helemaal eigen wens aan te passen.  Meer informatie over het interieur van een dakkapel?

Exterieur van je dakkapel

De Lofta dakkapellen zijn standaard bekleed met een hoogwaardige metalen dakkapel bekleding en zijn hierdoor de meest onderhoudsvrije dakkapellen van het moment. Tot wel 30 jaar! In combinatie met duurzame kunststof kozijnen, gegarandeerd jarenlang zorgeloos genieten. Meer informatie over het exterieur van een dakkapel?

Hebben we uw interesse gewekt en wilt u meer weten? Onze adviseurs en showrooms staan geheel vrijblijvend tot uw beschikking. Ook kunt u een online aanvraag doen waarna we u de gevraagde informatie toesturen c.q. uw vragen beantwoorden.

Financiering van een nieuw dakkapel

De financiering van jouw dakkapel is een belangrijk vraagstuk. Een dakkapel van Lofta is een investering in jouw woning die je rendement en jarenlang meer woonplezier oplevert. Een goed idee dus. De financiering voor een dakkapel kan op verschillende manieren. Wij vertellen je graag meer over het financieren van een nieuw dakkapel.

Wil je meer informatie van een Lofta adviseur, neem dan contact met ons op!

Lofta brochure ontvangen?

Op je gemak thuis inspiratie en ideeën opdoen? Vul je gegevens in en klik op 'Verzenden'.

Je ontvangt dan onze luxe folder per email.