Meer woonruimte creëren

Meer woonruimte met een Lofta dakkapel

Een huis waar je je helemaal thuis voelt, dat is het belangrijkste. Verhuizen is daarom niet altijd het juiste antwoord op de vraag naar meer woonruimte. Meer woonruimte, dat creëer je dan gewoon! De donkere zolder die nu nog wordt gebruikt als rommelzolder, transformeer je met een Lofta dakkapel tot een extra woonetage. Meer licht, meer vierkante meters, meer woonruimte.
 

Meer woonruimte creëren 

Meerwaarde voor je woning

Met Lofta maak je niet alleen meer woonruimte, je geeft ook uitstraling aan je woning en de zolderverdieping. De luxe dakkapellen van Lofta zorgen voor een unieke ruimtebeleving, prachtige lichtinval en optimaal gebruiksgemak. Standaard zijn de modellen al zeer uitgebreid met bijvoorbeeld ventilatieroosters, dubbel isolatieglas en verholen goten. De opties maken het mogelijk om je dakkapel volledig te customizen, zodat de Lofta dakkapel jouw dakkapel wordt.

Ja, ik wil meer woonruimte in stijl!

Kom langs in de dakkapel showroom en laat je inspireren door de luxe modellen van Lofta. In stijlkamers kunnen we laten zien wat mogelijk is met de extra woonruimte. Onze adviseurs staan klaar voor een gratis en vrijblijvend advies. We adviseren niet alleen welk Lofta model  past bij jouw keuze, maar denken ook mee over bijvoorbeeld de ruimte-indeling en handige opties. Kijk op de website voor een showroom bij jou in de buurt!

Dakkapel modellen

Wij zijn dakkapelspecialist en hebben ons gespecialiseerd op het gebied van luxe, hoogwaardige design dakkapellen. Wij adviseren je graag over onze producten en leggen je graag uit hoe de plaatsing in zijn werk gaat. 

 

Wij denken graag met je mee!

Met het onderstaande formulier kun je een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Hoe meer informatie je invult, hoe specifieker wij kunnen zijn. Wil je eerst meer informatie over het creëren van meer woonruimte? Maak dan een vrijblijvende afspraak in de showroom of bij jouw thuis.