Meer ruimte in jouw slaapkamer

Een dakkapel van Lofta voor meer ruimte

Wil jij ook meer ruimte in jouw slaapkamer? Met een dakkapel van Lofta wordt binnen één dag jouw slaapkamer van meer licht en ruimte voorzien. De luxe, hoogwaardige design dakkapel zorgt ervoor dat je na plaatsing meer benutbare ruimte hebt, waardoor die kleinere ruimte verandert in een volwaardige etage.

Kiezen voor Lofta, is kiezen voor meer ruimte

Kiezen voor Lofta betekent gegarandeerd maatwerk, design en meer ruimte op jouw slaapkamer. Een dakkapel van zeer hoge kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Een dakkapel geeft jarenlang wooncomfort en wordt binnen één dag geplaatst. Niet ingewikkeld. Na plaatsing kun je meteen de verdieping gaan inrichten. Zo kun je snel genieten van meer ruimte in jouw slaapkamer.
 

Meer ruimte in jouw slaapkamer

 

Lofta advies in de showroom

Weet je nog niet goed hoe je van de extra ruimte een aantrekkelijke kamer kunt maken? Lofta geeft ook styling advies op maat. Kom langs in de showroom en we gaan samen aan de slag om jouw woonwensen optimaal in kaart te brengen en uit te werken. In een vrijblijvend dakkapel advies kijken we naar de ideale ruimte indeling, de uitstraling enz. Alles komt aan bod en je gaat goed geïnformeerd de deur uit. 

Ruime Lofta dakkapellen

Wij zijn dakkapelspecialist en hebben ons gespecialiseerd op het gebied van luxe, hoogwaardige design dakkapellen. Wij adviseren je graag over onze producten en leggen je graag uit hoe de plaatsing in zijn werk gaat. 

Wij denken graag met je mee!

Met het onderstaande formulier kun je een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Hoe meer informatie je invult, hoe specifieker wij kunnen zijn. Wil je eerst meer informatie over meer ruimte in jouw slaapkamer? Maak dan een vrijblijvende afspraak in de showroom of bij jouw thuis.