Meer licht op zolder

Wat kan Lofta voor jouw zolder betekenen

Wil jij ook meer licht op zolder en deze donkere ruimte ook eindelijk eens functioneel inrichten? Lofta is dé specialist op het gebied van luxe, hoogwaardige design dakkapellen waarmee een bedompte, kleinere ruimte getransformeerd wordt tot een complete, lichte zolderetage. Een unieke plek in huis waar je heerlijk kunt slapen, relaxen, werken of spelen.

Meer licht en luxe op zolder met een Lofta Dakkapel

Lofta biedt alle luxe die je mag verwachten van een design dakkapel specialist. Naast meer licht op zolder wordt er met een Lofta dakkapel ook meer ruimte gerealiseerd. De dakkapel modellen zijn standaard bekleed met hoogwaardige dakkapel bekleding. Daardoor zijn het de meest onderhoudsvrije dakkapellen van dit moment. Ook zijn Lofta dakkapellen standaard zeer compleet uitgerust en uit te breiden met diverse opties en accessoires. Naast het feit dat er meer daglicht op zolder komt zijn er nog meer voordelen voor het plaatsen van een mooie dakkapel. Zo verhoogt het de waarde van jouw woning, kan het zorgen voor betere ventilatie en creëer je meer leef- en werkruimte.

Meer licht op zolder

 

Passend advies in de showroom

Wil je ook meer ruimte en meer licht op zolder? Bij Lofta vind je altijd een passend stijlvol dakkapel ontwerp op maat. Onze adviseurs luisteren naar uw wensen en helpen u de dakkapel van uw dromen samen te stellen. Kies voor meer licht op zolder, kies voor Lofta! Maak nu een afspraak in één van onze showrooms

Dakkapel modellen

Wij zijn dakkapelspecialist en hebben ons gespecialiseerd op het gebied van luxe, hoogwaardige design dakkapellen. Wij adviseren je graag over onze producten en leggen je graag uit hoe de plaatsing in zijn werk gaat. Bekijk op de website alvast onze modellen, pakketten en accessoires

 

Wij denken graag met je mee!

Met het onderstaande formulier kun je een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Hoe meer informatie je invult, hoe specifieker wij kunnen zijn. Wil je eerst meer informatie over meer licht op jouw zolder? Maak dan een vrijblijvende afspraak in de showroom of bij jouw thuis.