Meer licht in jouw slaapkamer

Een dakkapel van Lofta voor meer lichtinval

Kan jouw slaapkamer wel wat meer licht gebruiken en wil je graag meer ruimte creëren. Lofta heeft luxe oplossingen voor meer wooncomfort met de beste materialen in een uniek design. Met een dakkapel van Lofta wordt een compleet nieuwe etage gerealiseerd, een nieuwe lichte slaapkamer waar je helemaal tot rust kan komen. 
 

Meer licht in jouw slaapkamer

 

Uitgebreide keuze aan luxe opties en accessoires

Uitgerust wakker worden in jouw eigen luxe slaapkamer van het zonlicht dat naar binnen schijnt. Lofta maakt jouw dromen waar. Wist je dat een Lofta dakkapel standaard zeer compleet is uitgerust? Naast deze standaard uitrusting is er ook een uitgebreide keuze in luxe opties en accessoires. Zo wordt een Lofta dakkapel geheel naar jouw wens verder samengesteld.

Inspiratie in de showroom

Een dakkapel van Lofta zorgt voor meer licht, luxe en ruimte. Kom inspiratie opdoen in één van onze showrooms bij u in de buurt. Onze Lofta adviseurs denken met je mee en kunnen je helpen om jouw droometage werkelijkheid te laten worden. Een advies is geheel vrijblijvend. Tot ziens in de showroom. 

Lofta Dakkapel modellen

Wij zijn dakkapelspecialist en hebben ons gespecialiseerd op het gebied van luxe, hoogwaardige design dakkapellen. Wij adviseren je graag over onze producten en leggen je graag uit hoe de plaatsing in zijn werk gaat.

 

Wij denken graag met je mee!

Met het onderstaande formulier kun je een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Hoe meer informatie je invult, hoe specifieker wij kunnen zijn. Wil je eerst meer informatie over meer licht in jouw slaapkamer? Maak dan een vrijblijvende afspraak in de showroom of bij jouw thuis.