Luxe Dakkapel

Lofta Dakkapel is dakkapelspecialist op het gebied van luxe dakkapellen. Wij adviseren over dakkapellen en produceren en plaatsen kwalitatief hoogwaardige dakkapellen. Een luxe dakkapel van Lofta biedt alle luxe die je mag verwachten van een design dakkapel specialist. Onze dakkapellen zijn voorzien van alle luxe en kunnen geheel op uw wensen en behoefte worden afgestemd.

Mogelijkheden met een luxe dakkapel van Lofta

Bij Lofta zijn er ontzettend veel mogelijkheden om jouw dakkapel te personaliseren. Zo kun je onze dakkapellen geheel samenstellen naar jouw wensen en behoeften. Onze dakkapel modellen zijn standaard bekleed met hoogwaardige dakkapel bekleding en daardoor zijn het de meest onderhoudsvrije dakkapellen van dit moment. Daarnaast zijn de Lofta dakkapellen uit te breiden met diverse accessoires en kun je kiezen uit verschillende optiepakketten.

Een luxe dakkapel laten ontwerpen

Wij maken dakkapellen geheel op maat en afgestemd op jouw wensen. Bij ons is qua ontwerp alles mogelijk. Uiteraard houden we bij het ontwerpen van jouw nieuwe dakkapel ook rekening met de uitstraling van jouw huis.

Alles kan met een Lofta Dakkapel

Een Lofta dakkapel biedt alles wat je mag verwachten van een luxe dakkapel. Naast meer licht op zolder wordt er met een Lofta dakkapel ook meer ruimte gerealiseerd. Wil je een speelzolder voor de kinderen? Een design thuiskantoor voor jouw eigen bedrijf? Een ruime, lichte hobby zolder of gewoon een grotere slaapkamer? Met een luxe dakkapel van Lofta is dit allemaal mogelijk.

Luxe dakkapel Lofta - slaapkamer Jeroen en Lotte

Meer voordelen aan een luxe dakkapel

Een dakkapel zorgt er niet alleen voor dat je meer ruimte en licht hebt maar verhoogt ook de waarde van jouw woning. Daarnaast kan een dakkapel zorgen voor betere ventilatie in jouw huis en zorgt het voor meer leef- en werkruimte. Er is veel mogelijk met een dakkapel van Lofta. Zo hebben we een luxe slaapkamer gemaakt voor Jeroen en Lotte, een design thuiskantoor voor Sjoerd en Neelke en een ruime kinderkamer voor Nathalie en Arjan.

Een dakkapel met 10 jaar garantie

Met een Lofta dakkapel ben je verzekerd van zeer hoge kwaliteit en jarenlang wooncomfort. En dat willen we je graag garanderen! Bij aankoop van jouw Lofta dakkapel ontvang je een officieel garantie certificaat voor 10 jaar volledige garantie. Wij zijn namelijk overtuigd van ons product en weten dat we kwaliteit leveren. De garantie termijn is bij normaal gebruik en onderhoud, inclusief hang- en sluitwerk, accessoires (op elektrische apparatuur volgen wij de garantievoorwaarden van de fabrikanten) en opvang van de dakconstructie. Het certificaat is overdraagbaar, dus de garantie loopt gewoon door als je de woning verkoopt.

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen over jouw toekomstige luxe dakkapel? Op onze website is al veel informatie te vinden en beantwoorden we al een hoop vragen. Mocht het antwoord op jouw vraag er niet tussen staan dan kun je ons altijd bellen via 088 4321 280
Kom ook eens langs in een van onze showrooms of neem contact met onze specialisten op. 

Thuis inspiratie opdoen

Op je gemak thuis inspiratie en ideeën opdoen? Vul je gegevens in en klik op 'Verzenden'.

Je ontvangt dan onze luxe folder per email.