Kunststof dakkapel

Een kunststof dakkapel is er één waar je nog jaren plezier van hebt en die weinig onderhoud nodig heeft. Met een kunststof dakkapel kies je voor kwaliteit in combinatie met gemak. Een kunststof dakkapel is duurzaam, van hoge kwaliteit en betaalbaar. Onze kunststof dakkapellen zijn onderhoudsarm, makkelijk te plaatsen en wordt binnen korte tijd vakkundig gemonteerd.

Verschillende soorten en maten kunststof dakkapellen

Een kunststof dakkapel kan vandaag de dag gemaakt worden in verschillende stijlen en bieden veel mogelijkheden op het gebied van afwerking, print en kleur. Je kunt dus nog steeds de stijl bepalen van jouw eigen dakkapel. Onze dakkapellen zijn vernieuwend, betrouwbaar en innovatief. Daarnaast kunnen onze dakkapellen samengesteld worden met verschillende optiepakketten of accessoires
 

Kunststof dakkapel Dakkapel van kunststof

Duurzame dakkapellen

In ons productieproces richten wij het productieproces zorgvuldig in met groene stroom en een minimum aan afval. Milieuvriendelijke, recyclebare materialen zijn voor ons een pré. Duurzaam produceren is een proces waar we continu mee bezig zijn. Bij Lofta zijn we altijd bezig om te kijken waar we, op het gebied van duurzaamheid, kunnen verbeteren. Een kunststof dakkapel van Lofta is onderhoudsvrij. Zo hoef je deze niet te verven en ziet je luxe Lofta dakkapel er altijd strak uit.

Scherpe prijzen

Bij Lofta zijn we overtuigd van de kwaliteit van onze kunststof dakkapellen. Wij combineren kwaliteit met een goede prijs en geven op alle werkzaamheden, onderdelen en accessoires 10 jaar garantietenzij anders aangeveven. Bovendien zijn onze dakkapelen van kunststof zeer scherp geprijsd. Bekijk direct onze prijslijsten voor een richtprijs voor het laten plaatsen van een dakkapel. 

Naast onze standaard dakkapel modellen zijn wij ook in staat een unieke dakkapel te maken. Op basis van de stijl van jouw huis en jouw specifieke woonwensen kunnen wij dakkapel op maat ontwerpen. Zo past een dakkapel altijd goed in jouw specifieke woonsituatie. Zo kun je een dakkapel gebruiken om meer licht te creëren of de zolder uit te bouwen. Kom gerust eens langs in onze showroom voor vrijblijvend advies. 

Kunststof dakkapellen bekijken

Ben je ook overtuigd van de meerwaarde van een kunststof dakkapel? Kom langs in de showroom en we gaan samen aan de slag om jouw woonwensen optimaal uit te werken. Hier kun je vrijblijvend al onze kunststof dakkapel modellen bekijken. In een vrijblijvend adviesgesprek kijken we naar de ideale ruimte-indeling, uitstraling, opties, dakconstructie, noem maar op. Geheel vrijblijvend!

Lofta thuis bekijken

Op je gemak thuis inspiratie en ideeën opdoen? Vul je gegevens in en klik op 'Verzenden'.

Je ontvangt dan onze luxe folder per email.

 

Ontwerp je eigen dakkapel interieur met Lofta Living in Design