Kamer verbouwen

Verbouwen met een Lofta dakkapel

Veel mensen groeien op een gegeven moment uit hun huis en hebben behoefte aan verandering. Een kamer verbouwen is iets dat vaak gebeurt omdat de kinderen ouder worden, het huis te klein wordt, er te weinig licht in de kamer valt of men gewoon meer ruimte nodig heeft. Met een Lofta dakkapel creëer je meer ruimte, meer licht en het komt ook nog eens ten goede aan de waarde van je huis. Met een Lofta dakkapel pak jij de verbouwing van je kamer meteen goed aan.

Wat komt er kijken bij een kamer verbouwen?

Het plaatsen van een dakkapel voor de verbouwing van je kamer met een Lofta dakkapel een fluitje van een cent. Wij plaatsen vrijwel alle dakkapellen binnen een dag en door de geprefabriceerde dakkapellen hoeven wij geen losse onderdelen door jouw kwetsbare gang en trappenhuis omhoog te tillen en heb je geen last van een rommelig huis voor een langere periode.
 

Kamer verbouwen

 

Van alle gemakken voorzien

Bij Lofta bieden wij je de luxe die je mag verwachten. Onze dakkapellen zijn gemaakt van de de beste materialen en kunnen worden voorzien van diverse accessoires. Bij ons kun je de kamer verbouwen met een luxe Lofta dakkapel én met een interieur op maat. Je dakkapel komt dan inclusief een complete badkamer, keuken, inloopkast of elke andere inrichting die je maar wenst! Onze dakkapelspecialisten helpen je graag met het ontwerp van je dakkapel. Zo voldoet deze aan al je wensen en voorziet hij in alle gemakken. 

De financiering van de verbouwing

Wat is er mogelijk in mijn situatie en hoe ga ik het financieren? Die vragen stellen klanten zich vaak. Bij Lofta zijn er verschillende financieringsmogelijkheden om jouw kamer te verbouwen. Een Lofta dakkapel kan gefinancierd worden door een extra hypotheek te nemen. Je kunt daarnaast ook de bestaande hypotheek verhogen. Het plaatsen van een dakkapel wordt door jouw hypotheek verstrekker gezien als een verbouwing/uitbreiding van jouw woning, een waardevermeerdering voor je huis. Daarom mag je de hypotheekrente aftrekken van de belasting.

Het is handig om voor de zekerheid meer informatie op te vragen bij je hypotheekverstrekker of tussenpersoon. 

Meer informatie over Lofta?

Heb je nog vragen of opmerkingen over het verbouwen van een kamer of het plaatsen van een dakkapel. Neem dan contact met ons op.

Wij denken graag met je mee!

Met het onderstaande formulier kun je een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Hoe meer informatie je invult, hoe specifieker wij kunnen zijn. Wil je eerst meer informatie over meer ruimte op jouw zolder? Maak dan een vrijblijvende afspraak in de showroom of bij jouw thuis.