Ideeën zolder verbouwen

Woonideëen met een Lofta dakkapel

Toe aan meer ruimte op uw zulder en bent u op zoek naar nieuwe woonideeën voor uw zolder? Lofta dakkapel biedt voor jouw de perfecte dakkapel op maat. Wij laten je graag zien welke manieren er zijn om die saaie zolder op een leuke manier in te richten. Een dakkapel is een uitstekende manier om een stuk loopbare vloeroppervlak aanzienlijk te vergroten. Je zolder betrekken bij je huis is perfect om een stuk van je huis te vergroten. Lofta dakkapel vervult graag uw woonbehoeften.

Ideeën zolder verbouwen Ideeën zolder overbouwen

 

 

 

 

 

 

De zolder opknappen

Veel mensen gebruiken de zolder als bergruimte, rommelhok of wasruimte. Zonde, want met een mooie zolder verbouwing is er een waardevermeerdering van jouw huis. Met een dakkapel maak je van jouw oude zolder een nieuwe prachtige woonruimte waar je graag komt en die je efficiënt kunt gebruiken. Op deze manier heb je er een ruime verdieping bij gekregen. Wij helpen je graag op weg en vertellen je alles over de mogelijkheden over de verschillende dakkapellen. 

Met een dakkapel heb je niet alleen meer leefruimte, je hebt er ook nog opbergruimte bij gekregen. Een Lofta dakkapel wordt binnen één dag geplaatst. Op deze manier kun je al snel aan de slag met het inrichten van de nieuwe ruimte. Heb je geen idee hoe je de nieuwe ruimte moet inrichten? Bekijk onze woonideeën dan eens! Wij kunnen je adviseren en voorzien van de juiste informatie. 

Ideeën zolder verbouwen

Iedereen verlangt naar een grotere zolderkamer. Wij maken voor jou een dakkapel op maat. Met een dakkapel zorg je voor meer loop ruimte op jouw zolder, tevens bied een dakkapel de perfecte manier op meer licht op jouw zolder. Dit is ideaal voor een slaapkamer, kinderkamer, tienerkamer, studeerkamer, fitnesskamer of hobbykamer. Met een prachtig design van onze dakkapellen is dit een zeer stijl- en sfeervolle uitbreiding van je woning.

Hoe ga je de ruimte inrichten? Bij Lofta denken onze ervaren interieurspecialisten graag met je mee. Wij geven vakkundig advies, nauwkeurige schetsen en stylingtips voor een beter en helder beeld. Zo krijg je een beeld hoe je toekomstige droomkamer eruit komt te zien. Bij Lofta wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardige metalen bekleding en hierdoor zijn ze ook de meest onderhoudsvrije dakkapellen op de markt.

Dakkapel op maat

Wij zijn de dakkapelspecialist en maken voor jou een dakkapel op maat. Op het gebied van luxe, hoogwaardige designdakkapellen zijn wij dé specialist. Wij adviseren je graag over onze producten en leggen graag uit hoe de plaatsing in zijn werk gaat. Wij bieden een dakkapel met maar liefst 10 jaar garantie. Bij ons ben je verzekerd van hoge kwaliteit en jarenlang woonplezier. Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit, daarom krijg je van ons een officieel garantie certificaat. 

Duurzaam verbouwen

Lofta dakkapel is een duurzame dakkapel. Met duurzaam richten wij ons vooral op groene stroom en een minimum aan afval. Wij werken met milieu vriendelijke en recyclebare materialen. Daarnaast zijn wij tijdens het produceren voortdurend bezig met duurzaamheid. 

Direct een offerte aanvragen