Goedkope dakkapellen

Goedkope dakkapellen van een hoge kwaliteit, het klinkt bijna te mooi om waar te zijn maar toch ben je bij Lofta aan het juiste adres. Bij Lofta leveren wij niet alleen luxe dakkapellen van een hoge kwaliteit maar wij bieden ze ook aan tegen een scherpe prijs. Onze dakkapellen zijn een van de betere die er zijn tegen een scherpe prijs. Wij leveren dakkapellen in verschillende soorten en maten. Indien gewenst kunnen wij een unieke dakkapel ontwerpen op basis van je wensen en woonbehoeften. 

Kwaliteit voor een scherpe prijs

Bij Lofta leveren we luxe, goedkope dakkapellen die geheel op maat worden gemaakt en zijn afgestemd op jouw huis. Goedkope dakkapellen hoeven niet per se van mindere kwaliteit te zijn. Bij Lofta dakkapellen houden we de prijs laag en leveren wij evengoed een kwalitatief goede dakkapel.

Wij kunnen onze dakkapellen voor een lage prijs aanbieden omdat wij de dakkapellen fabriceren in onze fabriek. Hierdoor duurt de installatie van jouw dakkapel maar één dag. Door een goede en slimme manier van produceren kunnen wij een dakkapel opleveren die snel geplaatst kan worden en een scherpe prijs heeft. Ben je benieuwd naar onze prijzen? Bekijk dan onze prijslijst voor de richtprijzen met betrekking tot een dakkapel. 
 

Bij de aanschaf van een dakkapel wil je er zeker van zijn dat het project succesvol wordt afgerond en in goede handen is. Daar kun je bij een Lofta dakkapel van uit gaan! Onze specialisten hebben veel ervaring en zorgen ervoor dat jouw nieuwe dakkapel binnen no-time geplaatst is.

Een lofta dakkapel biedt je een flink aantal voordelen:

  • Meer ruimte;
  • Meer licht;
  • Stel je eigen dakkapel samen;
  • Waardevermeerdering van jouw huis;
  • Mooie uitstraling van je dak;
  • 10 jaar garantie op je dakkapel.

Goedkope dakkapellen eenvoudig laten plaatsen

Onze dakkapellen zijn niet alleen goedkope dakkapellen maar worden ook snel geplaatst. Onze dakkapellen hebben over het algemeen een levertijd van ongeveer 12 weken maar is vrijwel altijd in één dag geplaatst. Onze dakkapellen worden namelijk volledig geprefabriceerd en als geheel aangeleverd en geplaatst. Hierdoor kunnen wij je dakkapel snel plaatsen en is het dak maar een korte periode open voor kwetsbare weersinvloeden. 

Garantie op goedkope dakkapellen

Bij de aankoop van een dakkapel ontvang je een officieel garantiecertificaat die 10 jaar geldig is. Zo ben je verzekerd van jarenlang wooncomfort tegen een goede scherpe prijs. De garantie die u bij ons krijgt is inclusief hang- en sluitwerk en accessoires. Heeft u nog vragen? Lees dan de voorwaarden of stel je vraag aan één van onze adviseurs in een Lofta showroom.

Meer informatie

Heb je nog vragen of behoefte aan meer informatie? Laat het ons weten en neem contact met ons op of kom eens langs in een van onze showrooms bij jou in de buurt. 

Lofta brochure

Op je gemak thuis inspiratie en ideeën opdoen? Vul je gegevens in en klik op 'Verzenden'.

Je ontvangt dan onze luxe folder per email.