Dakkapel renovatie

Renoveren met een Lofta dakkapel

Lofta dakkapel is de specialist in het plaatsen en vervangen van luxe dakkapellen. Is jouw dakkapel toe aan vervanging? Dan is het verstandig om te kiezen voor een nieuwe dakkapel in plaats van een renovatie. Ten opzichte van een renovatie heeft een nieuwe dakkapel veel meer voordelen. Veel mensen realiseren zich niet dat bij het renoveren van een dakkapel vaak veel onverwachte kosten naar voren komen en een renovatie een oplossing is op de korte termijn. Met een dakkapel renovatie zal je na enkele jaren alsnog jouw dakkapel moeten vervangen. 

Een nieuwe dakkapel heeft een aantal voordelen:

  • Je bespaart op de energiekosten door een betere isolatie;
  • Geen onverwachte kosten;
  • Binnen één dag geplaatst;
  • 10 jaar garantie;
  • In de meeste gevallen goedkoper dan renovatie; 
  • Stel je eigen dakkapel samen met accessoires en optiepakketten.  

 

Dakkapel renovatie door Lofta Dakkapellen

Nieuwe dakkapel vs dakkapel renovatie

Een nieuwe dakkapel heeft ten opzichte van een renovatie veel voordelen. Bij de renovatie van een dakkapel kan de isolatie van een dakkapel niet worden verbeterd waardoor de energiekosten hoog zullen zijn. Daarnaast komt het vaak voor dat er bij het strippen veel onverwachte kosten naar voren komen. Al met al zijn de kosten bij een dakkapel renovatie lastig in te schatten en is het een tijdelijke oplossing die op de langere termijn voor meer kosten kan zorgen. Bij een nieuwe dakkapel ben je verzekerd van een goed geïsoleerde, luxe dakkapel die perfect aansluit bij je wensen en behoeften inclusief 10 jaar garantie.  

Bespaar op de langere termijn

Bij het plaatsen van een nieuw dakkapel heb je geen omkijken naar het onderhoud van de dakkapel. Met de keuze voor een nieuwe dakkapel kun je een nieuwe frisse uitstraling, een nieuwe indeling en extra functionaliteiten kiezen. Je kunt denken aan een andere kamer indeling, meer ruimte, geïntegreerde zonwering en nog vele andere extra accessoires. 

Upgrade je interieur

Bij de vervanging van jouw dakkapel is het een goed moment om te kijken naar de mogelijkheden die er zijn om het interieur mee te nemen. Met passende accessoires kunnen we jouw dakkapel nog completer maken en kunnen wij in korte tijd jouw kamer omtoveren tot een werkkamer of speelzolder. 

Meer informatie

Heb je vragen over de renovatie van jouw dakkapel? Neem dan contact met ons op, onze specialisten staan voor je klaar.

 

Wij denken graag met je mee!

Met het onderstaande formulier kun je een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Hoe meer informatie je invult, hoe specifieker wij kunnen zijn. Wil je eerst meer informatie over meer ruimte op jouw zolder? Maak dan een vrijblijvende afspraak in de showroom of bij jouw thuis.