Dakkapel prijzen

Maatwerk voor een aantrekkelijke prijs

Lofta levert hoge kwaliteit design dakkapellen en wooncomfort tegen een aantrekkelijke prijs. Een Lofta dakkapel is maatwerk. De prijs van de dakkapel is onder andere afhankelijk van het model, de dakschuinte, hoogte, breedte en de opties die je kiest voor je dakkapel. In onze dakkapel showroom of via een offerte aanvraag ontvang je een transparante, gespecificeerde prijsopgave. Je weet precies hoe de prijs is opgebouwd. Benieuwd naar onze standaard dakkapel prijzen? Bekijk hieronder onze richtprijzen. 
 

Wat kost een Lofta dakkapel?

Onderstaande richtprijzen geven je alvast een indruk wat je gewenste Lofta dakkapel ongeveer kost. De prijs van de dakkapel is gebaseerd op een dakkapel model van 3,00 x 1,50 m met een dakschuinte van 45 graden en voorzien van de zeer complete standaard uitrusting. Wil je meer informatie over onze dakkapel prijzen? Neem dan contact met ons op. 

Klik hier om de volledige dakkapel prijslijst te downloaden.

Offerte op maat

Wil je precies weten wat jouw favoriete Lofta dakkapel kost? Maak een afspraak met één van onze adviseurs in de showroom of vraag een offerte aan via de mail. Zo weet je precies wat de uitbreiding van jouw zolder gaat kosten.
 

Dakkapel prijzen - hoge kwaliteit design dakkapellen van Lofta
 

Lofta dakkapel brochure aanvragen

Op je gemak thuis dakkapel inspiratie en ideeën opdoen? Vul je gegevens in en klik op 'Verzenden'.

Je ontvangt dan onze luxe folder per email.

 


Hoe scoort Lofta?

Onderhoud

  8 

Vuilwering

  7 

Lichtinval

10 

Extra ruimte ervaring

10 

Vormgeving

  8 

Comfort

10 

Kwaliteit

10 

Isolatie

  9 

Plaatsing

  9 
Tevredenheid   9