Dakkapel prijslijst

Als je een dakkapel gaat aanschaffen wil je natuurlijk meteen weten waar je aan toe bent en daarom hebben wij een overzichtelijke dakkapel prijslijst. Overweeg je een dakkapel te laten plaatsen en ben je benieuwd naar de prijzen van onze Lofta dakkapellen? Bekijk dan hieronder onze richtprijzen. Onze dakkapelen zijn van een hoge kwaliteit en aantrekkelijke geprijsd.

Lofta Dakkapel prijslijst Lofta Dakkapel Prijzen

 

Hoeveel kost een dakkapel?

Een dakkapel van Lofta is maatwerk. Op basis van je wensen wordt jouw ideale dakkapel samengesteld. Onze adviseurs helpen je graag om jouw ideale dakkapel samen te stellen. Je kunt hiervoor terecht in een van onze showrooms. De kosten van dakkapel zijn namelijk opgebouwd op basis van diverse criteria die de uiteindelijke prijs bepalen. 

Wat bepaalt de prijs van een dakkapel?

De prijs van een dakkapel is afhankelijk van diverse factoren. De prijs is onder ander afhankelijk van het model dakkapel, de dakhelling van het dak en de hoogte en breedte van het dakkapel. Daarnaast biedt Lofta dakkapellen diverse extra opties. Zo is het interieur van je dakkapel bijvoorbeeld uit te breiden met extra verlichting of een luxe binnenafwerking. En zijn er verschillende dakkapel accessoires beschikbaar zoals airconditioning, horen, rolluiken of jaloezieën.

Doordat we bij Lofta de dakkapellen zelf maken in onze fabriek kunnen we elke dakkapel op maat leveren. Op deze manier kunnen wij, samen met jou, inschatten wat de prijs van jouw dakkapel wordt.  Om een exacte prijsopgave te kunnen geven is het belangrijk dat we al je gegevens en eisen hebben. Wij maken daarom graag een afspraak met jou om een exacte prijsopgave te kunnen maken voor jouw dakkapel. 

Dakkapel prijslijst

De onderstaande prijzen geven je alvast een indruk wat de kosten zijn voor een Lofta dakkapel. De prijzen zijn op basis van een dakkapel met een schuinte van 45 graden, afmetingen van 3 meter bij 1,5 meter en een complete standaarduitrusting.

  • Lofta Montreal dakkapel: € 6.250,-
  • Lofta Barcelona dakkapel: € 6.250,-
  • Lofta Stockholm dakkapel: € 5.750,-
  • Lofta Oslo dakkapel: € 5.250,-

Het kan natuurlijk zo zijn dat je aanvullende wensen en behoeften hebt of dat je jouw dakkapel net iets anders wilt hebben. Bij Lofta kun je jouw dakkapel volledig naar wens en behoefte samenstellen. Een dakkapel kan worden uitgebreid met diverse opties en accessoires. Zo kun je jouw dakkapel bijvoorbeeld compleet maken met airconditioningLED inbouwspots, rolluik of met een volledig interieuradvies. Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos bij Lofta!

Vraag een prijsopgave aan

Wil je precies weten wat een dakkapel voor jou gaat kosten? Maak dan vrijblijvend een afspraak met een dakkapel adviseur in een van onze showrooms. Daarnaast kun je ook een offerte aanvragen per e-mail. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een offerte op maat met een dakkapel prijslijst voor al onze modellen.  

 

Hoe scoort Lofta?

Onderhoud

  8 

Vuilwering

  7 

Lichtinval

10 

Extra ruimte ervaring

10 

Vormgeving

  8 

Comfort

10 

Kwaliteit

10 

Isolatie

  9 

Plaatsing

  9 
Tevredenheid   9