Dakkapel ontwerpen

Een dakkapel ontwerpen was nog nooit zo makkelijk. Lofta maakt namelijk elke dakkapel op maat en geheel naar wens. Qua ontwerp is bij ons heel veel mogelijk. Ook voor jou kunnen wij een dakkapel ontwerpen. Bij het ontwerp kijken wij altijd naar de uitstraling van het huis en jouw wensen en behoeften. Zo kan het zijn dat je behoefte hebt aan meer ruimte en licht of wil je van je zolder een werk- of speelkamer maken. 

Jouw dakkapel compleet op maat gemaakt

De dakkapelspecialisten komen van te voren de maten opmeten. Onze dakkapellen worden onder ideale omstandigheden gemaakt in onze fabriek. Hierdoor hebben Lofta dakkapellen een zeer hoog afwerkingsniveau. Voordat onze specialisten alles bij je thuis komen opmeten heb jij in de showroom al jouw dakkapel uitgekozen. Bij Lofta zijn er talloze mogelijkheden en kun je kiezen uit verschillende modellen, pakketten en accessoires.

Ook tijdens de montage geniet je van de voordelen van een geprefabriceerd dakkapel. Zo hoeven er geen losse onderdelen door jouw kwetsbare gang en trappenhuis omhoog getild te worden en wordt het afval snel afgevoerd. Daarnaast zorgt dit ervoor dat een dakkapel snel kan worden geplaatst. Slechts binnen één dag plaatsen wij jouw op maat gemaakte dakkapel. 
 

Samengestelde dakkapel ontwerpenOp maat gemaakte dakkapel

 

Samengestelde dakkapel

De specialisten van Lofta Dakkapel adviseren je graag over hoe wij je kunnen voorzien van maximaal wooncomfort. Onze experts bekijken welke soort dakkapel het beste is voor jouw huis. Hierbij wordt uiteraard gekeken naar de intentie, wensen en behoeften. Op deze wijze kunnen wij een unieke dakkapel voor jou samenstellen. Zo heb je een design dakkapel die helemaal bij jouw past. 
 
Bij het ontwerpen van een unieke dakkapel kunnen we diverse materialen gebruiken. We maken hierbij uitsluitend gebruik van duurzame en milieuvriendelijke materialen zoals kunststof. Kunststof dakkapellen hebben relatief weinig onderhoud nodig en gaan lang mee. Ben je benieuwd wat een op maat gemaakte dakkapel voor jouw woning gaat kosten? Dan kunt u via onze website een offerte aanvragen. Zo weet je precies wat een dakkapel in jouw siuatie kosten. 

Een dakkapel ontwerpen 

De Lofta-lijn kenmerkt zich door de compleetheid, de vele extra accessoires en het luxe afwerkingsniveau. Lofta is vernieuwend, innovatief en betrouwbaar. Daarnaast zijn onze dakkapellen de meest onderhoudsvriendelijke dakkapellen op de markt. Elke dakkapel is maatwerk en wordt samengesteld naar jouw unieke wensen. Ons deskundig team van specialisten adviseert, voert de montage uit en zorgt voor het goede afweking van je dakkapel zodat jij jarenlang gegarandeerd plezier hebt van de ruimtelijke investering in je huis.

Vrijblijvend een ontwerp laten maken?

Wij kunnen een dakkapel ontwerpen, advies geven over het juiste model en kijken naar de meest geschikte en passende accessoires. Wij helpen je graag verder. Neem gerust contact met ons op. Of kom langs in één van onze showrooms om de mogelijkheden met betrekking tot een samengestelde dakkapel te bespreken.                                                                                       
 
 

Dakkapel kopen

Zolder verbouwing Sjoerd en Neelke

Hoe scoort Lofta?

Onderhoud

  8 

Vuilwering

  7 

Lichtinval

10 

Extra ruimte ervaring

10 

Vormgeving

  8 

Comfort

10 

Kwaliteit

10 

Isolatie

  9 

Plaatsing

  9 
Tevredenheid   9