Dakkapel offerte

Geïnteresseerd in een Lofta dakkapel? Vraag dan een dakkapel offerte aan zodat je precies weet wat de mogelijkheden en kosten zijn. Het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend. We doen speciaal voor jouw situatie een voorstel voor een mooie dakkapel tegen een scherpe prijs. Op basis van de gegevens die je ons toestuurt kunnen wij een offerte opstellen. Na het uitbrengen van de offerte komen we graag bij je langs om te kijken of alles mogelijk is en er geen knelpunten zijn om jouw nieuwe dakkapel te installeren. 

Een scherpe dakkapel offerte

Een goede scherpe offerte is bij Lofta dakkapel een zekerheid. Door een goede en slimme productie kunnen wij onze offertes scherp aanbieden Een dakkapel is naast een goede investering voor jouw huis ook een verbetering voor jouw woongemak. Een dakkapel brengt meer ruimte, licht en comfort op jouw zolder en zorgt ervoor dat jouw woning beter verkoopbaar is als het zover is. Bij ons kun je kiezen uit verschillende soorten dakkapellen die aangevuld kunnen worden met diverse accessoires. Eventuele aanvullende opties zoals rolluiken, jaloeizeen, etc. kunnen wij meenemen in de offerte. Lofta staat betaalbare dakkapelen van een hoge kwaliteit. 

Dakkapel offerte

Offerte voor een dakkapel aanvragen

De uiteindelijke prijs die in de offerte staat vermeldt is van diverse factoren afhankelijk. Onder andere het model zoals een dakkapel van kunststof, de helling van het dak, en de hoogte en breedte van het dakkapel spelen hier in grote rol. Daarnaast is het mogelijk om je dakkapel uit te breiden met diverse optie- en accessoire pakketten. Deze extra opties beinvloeden samen met de gebruikte materialen in het kozijn van het dakkapel de offerte. 

De levertijd van een Lofta dakkapel? 

Vanaf het moment dat je jouw dakkapel bestelt, bedraagt de levertijd van een Lofta dakkapel in het algemeen ongeveer 12 weken. Voor de plaatsing van de dakkapel maken wij in overleg met jou een afspraak. Zo weet je precies wanneer wij de dakkapel komen plaatsen. 

Hoe lang neemt het plaatsen van een Lofta dakkapel in beslag? 

Een Lofta dakkapel is vrijwel altijd in één dag geplaatst. Onze dakkapellen worden volledig geprefabriceerd en als geheel aangeleverd en geplaatst. Door de prefabricage is het dak maar korte tijd open en wordt de invloed door kwetsbare weersinvloeden tot een minimum wordt beperkt. Daarnaast zorgt dit ervoor dat de overlast minimaal is, voor zowel jou als voor de buren. 

Direct een dakkapel offerte aanvragen

Vraag via onderstaand formulier een dakkapel offerte aan en wij nemen snel contact met je op. Om een goede offerte op te stellen is het prettig om zo veel mogelijk informatie te hebben, wees daarom zo volledig mogelijk in onderstaand contactformulier. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan kun je altijd langskomen in een van onze showrooms of bel 088 4321280. Ben je benieuwd naar de richtprijzen van een Lofta dakkapel? Bekijk dan de prijzen van onze modellen

Wil je eerst meer informatie? Maak dan een vrijblijvende afspraak in een van onze showrooms of bij je thuis. Met het onderstaande formulier kun je een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Hoe meer informatie je invult, hoe specifieker wij kunnen zijn.

 


* verplicht invoerveld

We zullen je gegevens volstrekt vertrouwelijk gebruiken en ze niet doorgeven aan derden.
(zie onze privacyverklaring)