Unieke dakkapel

Een unieke dakkapel zorgt voor die prettige studeerkamer waar je je ’s avonds rustig terug kan trekken, die ruimte waar jouw flexibele en complete thuiskantoor staat of jullie droomslaapkamer straks werkelijkheid wordt. Comfort staat voorop bij unieke dakkapellen. Lofta bewijst dat een strak elegant uniek dakkapel design perfect samengaat met hoge kwaliteit, duurzame materialen en complete afwerking. Van perfecte isolatie tot innovatieve details en een exclusieve uitstraling van de unieke dakkapel die in de tijd niet aan kracht inboet.

Een selectie van de mooiste opties en accessoires voor jouw unieke dakkapel maakt het kiezen wel heel makkelijk en aantrekkelijk! Alle accessoires zijn ook los verkrijgbaar voor jouw unieke dakkapel. Lofta biedt de ruimste keuze aan aanvullende accessoires om de unieke dakkapel geheel naar eigen wens aan te passen. Benieuwd wat een unieke dakkapel jou gaat kosten? Bekijk dan de dakkapel prijzen van Lofta dakkapellen.

Een unieke dakkapel is vrijwel altijd in één dag geplaatst. De unieke dakkapel wordt volledig geprefabriceerd en geheel gereed aangeleverd en geplaatst.

Jouw Lofta mogelijkheden

Je wilt graag weten wat voor jou de specifieke mogelijkheden zijn? Onze adviseurs kunnen je in de showroom precies laten zien wat in jouw situatie de beste oplossing is. Een bezoek bij je thuis kan ook!

Vul je gegevens in en klik op 'Verzenden'. We nemen dan spoedig contact met je op.

 

Vælg dato

Hoe scoort Lofta?

Onderhoud

  8 

Vuilwering

  7 

Lichtinval

10 

Extra ruimte ervaring

10 

Vormgeving

  8 

Comfort

10 

Kwaliteit

10 

Isolatie

  9 

Plaatsing

  9 
Tevredenheid   9