Stockholm dakkapel

Lofta luxe - Onderhoudsvrij - Traditionele uitstraling

De Zweedse stad Stockholm heet ook wel het Venetië van het Noorden door haar ligging op veertien eilanden. Prachtige panorama’s, heerlijk weidse vergezichten en glinsterende meren. Licht en ruimte! Precies wat je ervaart vanuit je nieuwe kamer met de royale Stockholm dakkapel.
 

Stockholm dakkapel model van Lofta

Het design van Stockholm dakkapel

De Stockholm dakkapel combineert het beste van twee werelden; een klassieke vormgeving met rabatdelen uitgevoerd in de hypermoderne en onderhoudsvrije Lofta materialen. Het maakt de Stockholm dakkapel tot een complete en zeer stijlvolle uitbreiding van je woning.
 

Stockholm dakkapel standaard zeer compleet..

Personaliseer jouw dakkapel

Naast de zeer complete standaarduitrusting is er een uigebreide keuze in luxe opties en accessoires voor het interieur en exterieur van jouw Lofta dakkapel. De dakkapel wordt volledig naar eigen wens samengesteld. Het kiezen wordt nog makkelijker met de complete dakkapel optiepakketten die wij speciaal voor jou hebben geselecteerd. 

Personaliseer hier jouw Stockholm dakkapel:

Deze Lofta dakkapel wil ik! 

Dit model spreekt je aan, wat nu? Kom langs in de showroom en we gaan samen aan de slag om jouw woonwensen optimaal uit te werken. Zodat jouw thuiskantoor of jullie droomslaapkamer straks werkelijkheid wordt. Een Lofta dakkapel is maatwerk, dus alles is mogelijk. In een vrijblijvend dakkapel advies kijken we naar de ideale ruimte-indeling, uitstraling, opties, dakconstructie, noem maar op. Geheel vrijblijvend! Gebruik onderstaande formulier om direct een afspraak te maken of kom gewoon eens langs.

Kom langs in de Lofta showroom

Je wilt graag weten wat voor jou de specifieke mogelijkheden zijn? Onze adviseurs kunnen je in de showroom precies laten zien wat in jouw situatie de beste oplossing is. Een bezoek bij je thuis kan ook!

Vul je gegevens in en klik op 'Verzenden'. We nemen dan spoedig contact met je op.

 

Vælg dato