Oslo dakkapel

Comfortabel - Robuust ontwerp - Hoogwaardige kwaliteit

De vele fjorden, meren en bossen in en rondom het Noorse Oslo maken deze hoofdstad tot een ruige plaats dat bestand is tegen alle elementen. Het strakke, robuuste design van de Oslo dakkapel sluit perfect aan op de wens voor gegarandeerd jarenlang comfortabel en compleet woonplezier.
 

Oslo dakkapel model van Lofta

Het design van Oslo dakkapel

De Oslo dakkapel verrijkt je woning met een robuust en stoer vormgegeven dakkapel. Zelfreinigende dakkapel bekleding van Colorcoat HPS200® Ultra garanderen jarenlang plezier. De Oslo dakkapel is zonder twijfel een prachtige aanvulling op jouw woning.

Oslo dakkapel standaard zeer compleet...

Personaliseer jouw dakkapel

Naast de zeer complete standaarduitrusting is er een uigebreide keuze in luxe opties en accessoires voor het interieur en exterieur van jouw Lofta dakkapel. De dakkapel wordt volledig naar eigen wens samengesteld. Het kiezen wordt nog makkelijker met de complete dakkapel optiepakketten die wij speciaal voor jou hebben geselecteerd. 

Personaliseer hier jouw Oslo dakkapel:

Deze Lofta dakkapel wil ik! 

Dit model spreekt je aan, wat nu? Kom langs in de showroom en we gaan samen aan de slag om jouw woonwensen optimaal uit te werken. Zodat jouw thuiskantoor of jullie droomslaapkamer straks werkelijkheid wordt. Een Lofta dakkapel is maatwerk, dus alles is mogelijk. In een vrijblijvend dakkapel advies kijken we naar de ideale ruimte-indeling, uitstraling, opties, dakconstructie, noem maar op. Geheel vrijblijvend! Gebruik onderstaande formulier om direct een afspraak te maken of kom gewoon eens langs.

Meer weten? 

Je wilt graag weten wat voor jou de specifieke mogelijkheden zijn? Onze adviseurs kunnen je in de showroom precies laten zien wat in jouw situatie de beste oplossing is. Een bezoek bij je thuis kan ook!

Vul je gegevens in en klik op 'Verzenden'. We nemen dan spoedig contact met je op.

 

Vælg dato