Montreal dakkapel

Exclusief - Futuristisch design - Zorgeloos genieten

Hoge wolkenkrabbers, een historisch centrum en zelfs een complete ondergrondse stad: in Montreal maken de Canadezen optimaal gebruik van elke meter.  Slim benutten van de ruimte in een authentieke sfeer, het resulteert in veel woonplezier. Net als ons dakkapel model Montreal.
 

Lofta Montreal dakkapel

Het design van Montreal dakkapel

Het strakke design in combinatie met de onderhoudsvriendelijke materialen maakt de Montreal dakkapel tot de ideale oplossing om een volwaardige zolderetage te creëren. Duurzaam en stijlvol is het aluminium kozijn met rank profiel. Het exclusieve Alucopal® kleedt de Montreal helemaal af. Een parelmoer effect behoort tot de mogelijkheden met dit hoogwaardige aluminium. Zo maak van je Montreal dakkapel iets bijzonders en echt van jou.

Montreal dakkapel standaard zeer compleet...

Personaliseer jouw dakkapel

Naast de zeer complete standaarduitrusting is er een uigebreide keuze in luxe opties en accessoires voor het interieur en exterieur van jouw Lofta dakkapel. De dakkapel wordt volledig naar eigen wens samengesteld. Het kiezen wordt nog makkelijker met de complete dakkapel optiepakketten die wij speciaal voor jou hebben geselecteerd. 

Personaliseer hier jouw Montreal dakkapel:

Deze Lofta dakkapel wil ik! 

Dit model spreekt je aan, wat nu? Kom langs in de showroom en we gaan samen aan de slag om jouw woonwensen optimaal uit te werken. Zodat jouw thuiskantoor of jullie droomslaapkamer straks werkelijkheid wordt. Een Lofta dakkapel is maatwerk, dus alles is mogelijk. In een vrijblijvend dakkapel advies kijken we naar de ideale ruimte-indeling, uitstraling, opties, dakconstructie, noem maar op. Geheel vrijblijvend! Gebruik onderstaande formulier om direct een afspraak te maken of kom gewoon eens langs.

Advies op maat

Je wilt graag weten wat voor jou de specifieke mogelijkheden zijn? Onze adviseurs kunnen je in de showroom precies laten zien wat in jouw situatie de beste oplossing is. Een bezoek bij je thuis kan ook!

Vul je gegevens in en klik op 'Verzenden'. We nemen dan spoedig contact met je op.

 

Vælg dato