Lofta Dakkapel

Een Lofta dakkapel zorgt voor die prettige studeerkamer waar je je ’s avonds rustig terug kan trekken, die ruimte waar jouw flexibele en complete thuiskantoor staat of jullie droomslaapkamer straks werkelijkheid wordt. Comfort staat voorop bij Lofta dakkapellen. Lofta bewijst dat een strak elegant dakkapel design perfect samengaat met hoge kwaliteit, duurzame materialen en complete afwerking van de dakkapel. Van perfecte isolatie van de dakkapel tot innovatieve details en een exclusieve uitstraling van de dakkapel die in de tijd niet aan kracht inboet.

Een selectie van de mooiste opties en accessoires voor jouw Lofta dakkapel maakt het kiezen voor de juiste dakkapel wel heel makkelijk en aantrekkelijk! Alle dakkapel  accessoires zijn ook los verkrijgbaar voor jouw dakkapel. Lofta biedt de ruimste keuze aan aanvullende accessoires om de dakkapel geheel naar eigen wens aan te passen. Benieuwd wat een dakkapel gaat kosten? Bekijk dan de dakkapel prijzen van Lofta dakkapellen.

Een dakkapel is vrijwel altijd in één dag geplaatst. De dakkapel wordt volledig geprefabriceerd en geheel gereed aangeleverd en geplaatst.

Bespreek jouw mogelijkheden in de showroom

Je wilt graag weten wat voor jou de specifieke mogelijkheden zijn? Onze adviseurs kunnen je in de showroom precies laten zien wat in jouw situatie de beste oplossing is. Een bezoek bij je thuis kan ook!

Vul je gegevens in en klik op 'Verzenden'. We nemen dan spoedig contact met je op.

 

Vælg dato

Hoe scoort Lofta?

Onderhoud

  8 

Vuilwering

  7 

Lichtinval

10 

Extra ruimte ervaring

10 

Vormgeving

  8 

Comfort

10 

Kwaliteit

10 

Isolatie

  9 

Plaatsing

  9 
Tevredenheid   9