Kwaliteits dakkapellen

Lofta levert uitsluitend kwaliteits dakkapellen aan haar klanten. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wanneer je de wens hebt om meer ruimte te creëren en van meer luxe te willen genieten op jouw bovenverdieping, heb je behoefte aan de kwaliteits dakkapel van Lofta. Vanzelfsprekend is ook dat de Lofta dakkapel standaard wordt voorzien van tal van kwalitatief hoogwaardige details als ramen en kozijnen met houtnerf, hoge isolatiewaarde en HR++ beglazing.
 

Kwaliteits dakkapellen binnen 1 dag geplaatst

Al onze dakkapellen zijn milieuvriendelijk geproduceerd, onderhoudsarm en ongevoelig voor de weersomstandigheden. Voor het beste resultaat meten wij het dakkapel van te voren op bij je thuis. Op deze manier kunnen we rekening houden met eventueel afwijkende maten of specifieke wensen. Vervolgens worden onze dakkapellen gemaakt in onze eigen fabriek. Professionele dakkapel specialisten zijn elke dag bezig om de beste dakkapellen te maken. Op deze manier kunnen wij onze dakkapellen ook snel plaatsen en zorgen wij ervoor dat jouw dakkapel binnen 1 dag geplaatst is.  
 

Kwaliteit geeft de doorslag

Kwaliteit staat bij Lofta op nr.1. Wij garanderen daarom ook dat je de eerste 10 jaar geen onderhoud hebt aan je dakkapel. Wanneer je de wens hebt om meer ruimte te creëren en van meer luxe wilt genieten op jouw bovenverdieping, heb je behoefte aan de kwaliteits dakkapel van Lofta. Vanzelfsprekend is dat de Lofta dakkapel wordt voorzien van tal van kwalitatief hoogwaardige details als ramen en kozijnen met houtnerf, hoge isolatiewaarde en HR++ beglazing. Daarnaast is het mogelijk om jouw dakkapel te voorzien van diverse accessoires.
 

10 jaar garantie bij Lofta

Lofta staat bekend om de luxe kwalitatieve dakkapellen. Al onze dakkapellen zijn millieuvriendelijk geproduceerd en hebben een garantie van 10 jaar! De kwaliteit van Lofta dakkapellen is al jarenlang bewezen. Onze dakkapellen gaan jaren mee en zijn onderhoudsvrij. Wij zijn overtuigd van ons product en geven daarom op alle werkzaamheden, onderdelen en accessoires geven wij, tenzij anders vermeld, 10 jaar schriftelijke garantie.

Kom naar de showroom

Je wilt graag weten wat voor jou de specifieke mogelijkheden zijn? Onze adviseurs kunnen je in de showroom precies laten zien wat in jouw situatie de beste oplossing is. Een bezoek bij je thuis kan ook!
Vul vrijblijvend je gegevens in we nemen dan spoedig contact met je op.

 

Vælg dato

Hoe scoort Lofta?

Onderhoud

  8 

Vuilwering

  7 

Lichtinval

10 

Extra ruimte ervaring

10 

Vormgeving

  8 

Comfort

10 

Kwaliteit

10 

Isolatie

  9 

Plaatsing

  9 
Tevredenheid   9