Dakkapel design

Een design dakkapel van Lofta geeft je het gevoel dat je jouw bovenverdieping hebt omgetoverd tot een ware loft. Wij van Lofta dakkapellen staan voor exclusiviteit en kwaliteit. Met deze gedachten leveren wij jou een echte design dakkapel. Onze adviseurs kijken samen met jou wat het beste is voor jouw design dakkapel.

Je wordt geadviseerd op basis van interieur, licht en ruimte. Ook kunnen wij je meteen van goede design tips voorzien zodat je hier in het gehele inrichting traject van jouw design dakkapel rekening mee kan houden. Vanzelfsprekend is ook dat de design dakkapel standaard wordt voorzien van tal van kwalitatief hoogwaardige details als ramen en kozijnen met houtnerf, hoge isolatiewaarde en HR++ beglazing. Dit alles zorgt ervoor dat jouw design dakkapel perfect bij jouw wensen zal passen.

Wat zijn de mogelijkheden voor mij?

Je wilt graag weten wat voor jou de specifieke mogelijkheden zijn? Onze adviseurs kunnen je in de showroom precies laten zien wat in jouw situatie de beste oplossing is. Een bezoek bij je thuis kan ook!

Vul je gegevens in en klik op 'Verzenden'. We nemen dan spoedig contact met je op.

 

Vælg dato

Hoe scoort Lofta?

Onderhoud

  8 

Vuilwering

  7 

Lichtinval

10 

Extra ruimte ervaring

10 

Vormgeving

  8 

Comfort

10 

Kwaliteit

10 

Isolatie

  9 

Plaatsing

  9 
Tevredenheid   9