Complete dakkapel

Lofta dakkapellen levert ook (indien gewenst) complete dakkapellen. Hierdoor kan Lofta dakkapellen ook de complete binnenafwerking van de dakkapel voor haar rekening nemen. Er zijn verschillende opties voor een complete dakkapel. Lofta biedt alle luxe die je mag verwachten. Wij denken mee met de gebruikswensen van de dakkapel en bieden hiervoor de juiste optie mogelijkheden voor jouw complete dakkapel. Bijvoorbeeld een interieuradvies en uitvoering op maat.

Samen kijken we naar de nieuwe toepassing van de dakkapel en bestaande situatie van de ruimte. In het styling gesprek worden materiaal, kleur, functionaliteit en meubilair geadviseerd van de complete dakkapel. In de uitvoering bieden wij de keuze voor diverse gradaties, waaronder; binnenafwerking, verlichting en aanhelen scheidingswanden. Hierdoor wordt de dakkapel over meerdere vertrekken geplaatst.  

Met een complete dakkapel maak je van jouw zolder een volwaardige etage. Zodoende creëer je met een Lofta dakkapel een complete zoldermetamorfose. Vakmensen zullen de complete afwerking van de dakkapel voor hun rekening nemen.

Kom naar de showroom voor een gesprek op maat

Je wilt graag weten wat voor jou de specifieke mogelijkheden zijn? Onze adviseurs kunnen je in de showroom precies laten zien wat in jouw situatie de beste oplossing is. Een bezoek bij je thuis kan ook!

Vul je gegevens in en klik op 'Verzenden'. We nemen dan spoedig contact met je op.

 

Vælg dato

Hoe scoort Lofta?

Onderhoud

  8 

Vuilwering

  7 

Lichtinval

10 

Extra ruimte ervaring

10 

Vormgeving

  8 

Comfort

10 

Kwaliteit

10 

Isolatie

  9 

Plaatsing

  9 
Tevredenheid   9