Barcelona dakkapel

Uniek - Zelfreinigend - Zeer compleet

Nergens ter wereld karakteriseren kleur en vormgeving een stad zo als in het zonnige Barcelona. De vele geuren en smaken van deze stad verleiden je telkens om nieuwe dingen uit te proberen. In een kamer met een Barcelona dakkapel voel je al snel een zee van inspiratie opborrelen.
 

Dakkapel Barcelona van Lofta

Het design van Barcelona dakkapel

Het gepatenteerde boeideel met een robuuste overstek van 20 cm benadrukt de karakteristieke lijnen van de Barcelona dakkapel. In combinatie met rijke kleuren als antraciet of staalblauw ontstaat er een krachtig beeld. Exclusief in uitstraling. De Colorcoat HPS200® Ultra bekleding zorgt ervoor dat je weinig omkijken hebt naar het onderhoud. Zo hou je meer tijd over om volop te genieten van je nieuwe kamer!

Barcelona dakkapel standaard zeer compleet.. 

Personaliseer jouw dakkapel

Naast de zeer complete standaarduitrusting is er een uigebreide keuze in luxe opties en accessoires voor het interieur en exterieur van jouw Lofta dakkapel. De dakkapel wordt volledig naar eigen wens samengesteld. Het kiezen wordt nog makkelijker met de complete dakkapel optiepakketten die wij speciaal voor jou hebben geselecteerd. 

Personaliseer hier jouw Barcelona dakkapel:

Deze Lofta dakkapel wil ik! 

Dit model spreekt je aan, wat nu? Kom langs in de showroom en we gaan samen aan de slag om jouw woonwensen optimaal uit te werken. Zodat jouw thuiskantoor of jullie droomslaapkamer straks werkelijkheid wordt. Een Lofta dakkapel is maatwerk, dus alles is mogelijk. In een vrijblijvend dakkapel advies kijken we naar de ideale ruimte-indeling, uitstraling, opties, dakconstructie, noem maar op. Geheel vrijblijvend! Gebruik onderstaande formulier om direct een afspraak te maken of kom gewoon eens langs.

Wat zijn de mogelijkheden met een Lofta dakkapel

Je wilt graag weten wat voor jou de specifieke mogelijkheden zijn? Onze adviseurs kunnen je in de showroom precies laten zien wat in jouw situatie de beste oplossing is. Een bezoek bij je thuis kan ook!

Vul je gegevens in en klik op 'Verzenden'. We nemen dan spoedig contact met je op.

 

Vælg dato