Dakkapel modellen

Het aanbrengen van een dakkapel kent veel voordelen. Je krijgt namelijk meer ruimte in huis, er komt meer licht de woning in en het is een echte meerwaarde voor de waarde en uitstraling van jouw woning. Na het plaatsen van een dakkapel heb je meer benutbare ruimte, waardoor een kleinere ruimte een echt volwaardige kamer wordt. Kiezen voor een dakkapel van Lofta, is kiezen voor een product van zeer hoge kwaliteit. De Lofta dakkapellen zijn standaard bekleed met hoogwaardige metalen bekleding en zijn hierdoor de meest onderhoudsvrije dakkapellen op de markt. 

Waarom kiezen voor een dakkapel van Lofta?

Wij zijn dakkapelspecialist en hebben ons gespecialiseerd op het gebied van luxe, hoogwaardige design dakkapellen. Wij adviseren je graag over onze producten en leggen je uit hoe de plaatsing in zijn werk gaat. Lofta dakkapel is vernieuwend, duurzaam, innovatief en betrouwbaar. Onze dakkapel specialisten geven jouw een advies op maat. Kom naar één van onze showrooms om al onze modellen van dichtbij te bekijken. Lees hieronder meer over de dakkapel modellen van Lofta.
 

Een dakkapel met 10 jaar garantie 

Met een Lofta dakkapel ben je verzekerd van zeer hoge kwaliteit en jarenlang wooncomfort. En dat willen we je graag garanderen! Bij aankoop van jouw Lofta dakkapel ontvang je een officieel garantie certificaat voor 10 jaar volledige garantie. We zijn namelijk overtuigd van onze kwaliteit! De garantie termijn is bij normaal gebruik en onderhoud, inclusief hang- en sluitwerk, accessoires* en opvang van de dakconstructie. Het certificaat is overdraagbaar, dus de garantie loopt gewoon door als je de woning verkoopt.

* Op elektrische apparatuur volgen wij de garantievoorwaarden van de fabrikanten.

Kosten van Lofta dakkapel

Wij leveren enkel dakkapellen van zeer hoge kwaliteit tegen een aantrekkelijk prijs. Wanneer je voor Lofta kiest, dan ontvang je maatwerk en design. De prijs die je betaalt is afhankelijk van het model, de dakschuinte, de hoogte, de breedte en de bijkomende opties. In onze showroom of via een offerte-aanvraag ontvang je een transparante, gespecificeerde prijsopgave. Je weet dan precies hoe de prijs is opgebouwd. Bekijk hier de richtprijzen van onze dakkapellen. 

Voordelen van een Lofta dakkapel

  • Je ontvangt altijd deskundig advies van een specialist.
  • Onze dakkapellen worden gemaakt met uitsluitend duurzame materialen. Hierdoor kun je nog langer van jouw dakkapel genieten.
  • Jouw dakkapel wordt binnen één dag geplaatst, waardoor je weinig overlast zult ervaren. 
  • Profiteer van de hoogste kwaliteit en 10 jaar volledige garantie!

Kom langs in onze showroom

Ben je ook overtuigd van de meerwaarde van een Lofta dakkapel? Kom langs in de showroom en we gaan samen aan de slag om jouw woonwensen optimaal uit te werken. In een vrijblijvend dakkapel advies kijken we naar de ideale ruimte-indeling, uitstraling, opties, dakconstructie, noem maar op. Geheel vrijblijvend! Maak nu een afspraak of kom gewoon eens langs.
 

Een Lofta dakkapel levert veel extra ruimte op! Deze extra ruimte heeft vaak tot gevolg dat de kamer opnieuw wordt ingericht.

Kun je wel wat hulp gebruiken om van de extra ruimte meteen een aantrekkelijke kamer te maken? Dan kan Lofta stylingadvies op maat geven.

Hoe scoort Lofta?

Onderhoud

  8 

Vuilwering

  7 

Lichtinval

10 

Extra ruimte ervaring

10 

Vormgeving

  8 

Comfort

10 

Kwaliteit

10 

Isolatie

  9 

Plaatsing

  9 
Tevredenheid   9