Dakkapel kozijn

Ga je voor een kunststof, houten of aluminium dakkapel kozijn? Als je overweegt om een dakkapel aan te schaffen dan kom je voor verschillende keuzes te staan, waaronder de keuze voor een passend dakkapel kozijn. Elk type kozijn heeft zijn eigen voordelen. De kozijnen in de dakkapellen van Lofta Dakkapel zijn vervaardigd van duurzame materialen. Lees hieronder meer over de verschillende kozijnen die in een dakkapel gebruikt kunnen worden. 

Kunststof kozijnen

Veel mensen zien op tegen het schilderen en onderhouden van de kozijnen van de dakkapel. Niet geheel onterecht want het schilderen van een dakkapel is een aardig karwei. Met kunststof kozijnen zijn vervelende onderhoudsklussen verleden tijd. Dit maakt dat de kunststof kozijnen erg populair zijn. Wanneer er kunststof is verwerkt in een dakkapel zorgt dat voor een hoge isolatiewaarde waardoor je op energiekosten kunt besparen. Bovendien zijn kunststof kozijnen voordelig in aanschaf en goedkoop in onderhoud. 

Houten dakkapel kozijn

Een houten kozijn kent vele voordelen. Zo is hout eenvoudig te bewerken en zijn beschadigingen eenvoudig te repareren. De kozijnen hoeven hiervoor enkel ruw geschuurd te worden en je kunt ze verven. Een nadeel van een houten dakkapel kozijn is dat het meer onderhoud nodig heeft dan een kunststof dakkapel.

Houtlook dakkapel kozijn

Wil je zo min mogelijk onderhoud en toch de uitstraling van hout, dan kunnen wij kozijnen met een houtlook leveren. Deze kozijnen zijn vervaardigd van kunststof maar zien er uit als een echt houten kozijn. Zo profiteer je van de uitstraling van een authentiek hout maar heb je niet het onderhoud hiervan. 

Kunststof dakkapel kozijn Houten dakkapel kozijnen

Aluminium dakkapel kozijn

Het grote voordeel van aluminium kozijnen is dat deze erg onderhoudsarm zijn. Daarnaast is aluminium erg sterk en beschadigt het bijna niet. Dit maakt een aluminium kozijn zeer duurzaam. Daarnaast heeft een aluminium kozijn een isolerende eigenschap wat er voor zorgt dat warmte op warme dagen buiten wordt gehouden en de kou buiten blijft in de winter.

Duurzame dakkapel kozijnen van Lofta

Een dakkapel kozijn van Lofta is uitsluitend gemaakt van duurzame materialen. Het productieproces is zorgvuldig ingericht met groene stroom en met een minimum aan afvalstoffen. Het gebruik van milieuvriendelijke en recyclebare materialen staat bij Lofta hoog in het vaandel. Dit resulteert in een onderhoudsarme, duurzaam geproduceerde dakkapel met een lange levensduur waar je jarenlang zorgeloos van kunt genieten. Daarnaast bespaar je op de energiekosten doordat de gebruikte materialen een hoge isolatiewaarde hebben. 

Meer weten over kozijnen?

Wil jij meer informatie over de verschillende soorten kozijnen? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die een Lofta Dakkapel jou kan bieden? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Met het onderstaande formulier kun je een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Hoe meer informatie je invult, hoe specifieker wij kunnen zijn. Maak vrijblijvende afspraak in de showroom of kom eens langs op een van onze locaties.


Hoe scoort Lofta?

Onderhoud

  8 

Vuilwering

  7 

Lichtinval

10 

Extra ruimte ervaring

10 

Vormgeving

  8 

Comfort

10 

Kwaliteit

10 

Isolatie

  9 

Plaatsing

  9 
Tevredenheid   9