Dakkapel kosten

Lage dakkapel kosten en een aantrekkelijke prijs. Bijna onwerkelijk maar echt waar! Lofta levert hoge kwaliteit dakkapel design en wooncomfort tegen een aantrekkelijke prijs. De dakkapel kosten zijn onder andere afhankelijk van het model, de dakschuinte, hoogte, breedte en de opties die je toe wilt voegen. In onze dakkapel showroom of via een offerte aanvraag ontvang je een transparante, gespecificeerde prijsopgave.

Weet waar je aan toe bent!

Bij ons weet je meteen waar je aan toe bent. Wij kunnen je direct van de dakkapel prijzen voorzien zodat je hier in het gehele aankooptraject rekening mee kan houden. Dit alles tegen een zo laag mogelijke prijs. Een Lofta dakkapel is maatwerk en wij staan daarom ook voor kwaliteit en combineren dit met een scherpe prijs, dit gevoel proberen wij ook op jou over te brengen.

Verdien je dakkapel kosten terug

Na het plaatsen van een dakkapel zul je niet veel kosten meer tegenkomen. De dakkapel kosten worden vrijwel geëlimineerd door de kwaliteit die Lofta Dakkapellen levert. Vanzelfsprekend is het dat een Lofta dakkapel standaard wordt voorzien van tal van kwalitatief hoogwaardige details zoals ramen en kozijnen met houtnerf, hoge isolatiewaarde en HR++ beglazing. Met een dakkapel van Lofta bent u blijvend verzekerd van lage energiekosten. Door het gebruik van hoogwaardige, duurzame en milieuvriendelijke materialen wordt gezorgd voor de beste isolatie van jouw dakkapel en dus daadwerkelijke energiebesparing

De kunststof kozijnen zijn opgebouwd uit meerdere 'kamers' en zorgen voor een optimale geluids- en warmte-isolatie. In combinatie met het standaard isolatie glas en de dak- en wandplaten met een RC waarde van 2,5 ben je blijvend verzekerd van lage energie kosten.

Nog meer besparen op mijn dakkapel kosten?

Bij een Lofta dakkapel kun je kiezen voor het Eco+ dakkapel optiepakket. Je Lofta dakkapel krijgt dan een dak- en wandconstructie met een RC waarde van maar liefst 5,0. In combinatie met 3-dubbellaags glas, het zogenaamde HR++ isolatie glas, bespaar je zeker op de energie rekening! Denk ook aan de dakkapel optie LED inbouwspots voor energiezuinige verlichting van de zolderruimte. 

Dakkapel kosten specificaties

De dakkapel kosten voorbeelden zijn op basis van:

  • Dakkapel breedte = 3 m
  • Dakkapel hoogte = 1,5 m
  • Dakschuinte = 45 graden

De dakkapel kosten kunnen hoger of lager uitvallen bij afwijking van deze dakkapel afmetingen. 

  • De Montreal dakkapel is verkrijgbaar vanaf € 6.250,-
  • De Barcelona dakkapel is verkrijgbaar vanaf € 6.250,-
  • De Stockholm dakkapel is verkrijgbaar vanaf € 5.950,-
  • De Oslo dakkapel is verkrijgbaar vanaf € 5.750,-

Klik hier om alle dakkapel kosten te bekijken. Daarnaast is het uiteraard mogelijk om verschillende accessoires bij je dakkapel te voegen. Op onze website vind je een overzicht van alle dakkapel accessoires.

Wil je meer informatie over de kosten van een nieuwe dakkapel, maak dan een afspraak met één van onze adviseurs die je alles kan vertellen over de mogelijkheden voor uw slaapkamer of zolder.

Garantie op je dakkapel

Met een Lofta dakkapel ben je verzekerd van jarenlang wooncomfort. En dat willen we graag garanderen! Bij een aankoop van je Lofta dakkapel ontvang je een officieel garantie certificaat voor 10 jaar volledige garantie. De garantie termijn is bij normaal gebruik en onderhoud, inclusief hang- en sluitwerk, accessoires* en opvang van de dakconstructie. Het certificaat is overdraagbaar, dus de garantie loopt gewoon door als je de woning verkoopt. Je hebt hiermee gelijk een meerwaarde voor je woning te pakken!
 
* Op elektrische apparatuur volgen wij de garantievoorwaarden van de fabrikanten.
 

Lofta dakkapel kosten

Heb je nog meer vragen over uw dakkapel kosten? Neem gerust even contact met ons op of vul onderstaand formulier in.

Dakkapel kosten


Hoe scoort Lofta?

Onderhoud

  8 

Vuilwering

  7 

Lichtinval

10 

Extra ruimte ervaring

10 

Vormgeving

  8 

Comfort

10 

Kwaliteit

10 

Isolatie

  9 

Plaatsing

  9 
Tevredenheid   9