Lofta Living in Design

Zolder verbouwen met Lofta luxe dakkapel

Jouw zolder in een handomdraai transformeren tot een luxe en complete etage? Dat kan door je dakkapel uit te breiden met Lofta Living in Design. Je dakkapel komt dan inclusief een complete badkamer, keuken, inloopkast of elke andere inrichting die je maar wenst! De zolder van je dromen is gerealiseerd voordat je het weet.

Maatwerk door vakmensen

Living in Design bestaat uit interieur elementen van hoogwaardige kwaliteit. De duurzame uitvoering en het werk van echte vakmensen geven je de garantie voor een goed resultaat. De keuze in materialen is zeer uitgebreid: van moderne composieten tot natuurlijk hout. Passend bij de gewenste woonsfeer wordt jouw zolder interieur met grote zorg op maat gemaakt en afgestemd op de Lofta dakkapel. Creëer samen met de interieurspecialist je eigen Lofta Living in Design en maak je zoldermetamorfose compleet!
 

Lofta Living in Design - dakkapel inclusief interieur elementen

Gecombineerde plaatsing

De interieur elementen van Lofta Living in Design worden in combinatie met je dakkapel geplaatst. De combinatie van werkzaamheden levert een hoop voordelen op; de bouwrommel blijft beperkt en de gecombineerde plaatsing levert een hoop tijd op. Je kunt direct genieten van je nieuwe ruimte!

Complete keuken, badkamer of inloopkast

Welke zolderverbouwing je ook wenst, met Lofta Living in Design kun je de inrichting compleet maken. Een compacte keuken voor het thuiskantoor of de luxe van een eigen badkamer voor de logés, de Lofta dakkapel specialisten kunnen je meer vertellen over de vele mogelijkheden met Living in Design. Ga naar een dakkapel showroom bij jou in de buurt en laat je inspireren.
 

Lofta interieur - Creëer samen met de interieurspecialist jouw eigen Lofta Living in Design droometage
 

Lofta dakkapel brochure ontvangen

Op je gemak thuis inspiratie en ideeën opdoen? Download dan nu GRATIS en vrijblijvend onze brochure. Vul je gegevens in en klik op 'Verzenden'.

Je ontvangt dan onze luxe folder per email vol met inspiratie, voorbeelden en mogelijkheden voor jouw dakkapel.

 

Ontwerp je eigen dakkapel interieur met Lofta Living in Design