Interieur dakkapel

Hoe ziet jouw Lofta dakkapel er uit? 

Lofta biedt alle luxe die je mag verwachten. Wij denken mee met de gebruikswensen van de dakkapel en bieden hiervoor de juiste optie mogelijkheden voor jouw dakkapel. Samen kijken we naar de nieuwe toepassing van de dakkapel en bestaande situatie van de ruimte. In de uitvoering bieden we de keuze voor diverse gradaties, waaronder; binnenafwerking, verlichting en aanhelen scheidingswanden wanneer de dakkapel over meerdere vertrekken wordt geplaatst. Lees meer over de opties en accessoires om het interieur helemaal eigen wens aan te passen.  

Interieur op maat

Jouw zolder in een handomdraai transformeren tot een luxe en complete etage? Dat kan door je dakkapel uit te breiden met een interieur op maat van Lofta Living in Design. Je dakkapel komt dan inclusief een complete badkamer, keuken, inloopkast of elke andere inrichting die je maar wenst! Lees meer over Lofta Living in Design.

Bezoek de Lofta showroom

In de Lofta showroom kun je dakkapellen en dakkapel interieur van dichtbij bekijken. Dat helpt enorm bij het maken van keuzes; welke Lofta dakkapel kies jij en met welke interieur opties en accessoires wordt de dakkapel uitgebreid? Breng een bezoek aan een showroom bij u in de buurt, wij helpen u graag verder. 

 

Interieur badkamer Lofta dakkapel
 

Lofta dakkapel brochure aanvragen

Op je gemak thuis dakkapel inspiratie en ideeën opdoen? Download dan nu GRATIS en vrijblijvend onze brochure. Vul je gegevens in en klik op 'Verzenden'.

Je ontvangt dan onze luxe folder per email vol met inspiratie, voorbeelden en mogelijkheden voor jouw dakkapel.