Dakkapel kopen

Voor veel bewoners is het een ware opdracht de juiste keuze te maken voor een dakkapel. Want wat zijn de belangrijkste punten waar je op moet letten bij het aanschaffen van een dakkapel? Hieronder wat antwoorden op vragen die we regelmatig van onze klanten krijgen. Heb je andere vragen over het kopen van een dakkapel? Neem dan contact met ons op. 

Waarom zou ik een dakkapel kopen?

Ben je geïnteresseerd in de aanschaf van een dakkapel. Een dakkapel heeft verschillende voordelen. Wij zetten er een aantal voor je op een rijtje:

  • meer ruimte
  • meer licht in huis
  • betere isolatie
  • meerwaarde van jouw woning
  • uiterlijk/uitstraling van jouw woning

Een dakkapel kopen? Welk model heb je nodig?

Een dakkapel kopen moet een weloverwogen beslissing zijn en de aankoop moet allereerst aan jouw wensen voldoen. Jij hebt een idee over de nieuwe kamer en een dakkapel is de manier om dit te realiseren. Heb je die ideeen nog niet dan kun je op onze website inspiratie opdoen. Vanzelfsprekend wil je dat de dakkapel bij de uitstraling van jouw woning past om je woning de gewenste meerwaarde te geven. Daarnaast wil je dat de dakkapel aan de binnenzijde op logische wijze meer ruimte en licht creëert en qua indeling een meerwaarde aan de woning geeft.

Een dakkapel kopen is geen impulsieve aankoop en daar moet je goed over geïnformeerd worden. Het is zeer belangrijk de juiste maat en model te kiezen. Meestal kan je op hoofdlijnen bepalen welk dakkapel je moet hebben aan de hand van voorbeelden en richtlijnen. Op onze website vind je verschillende modellen die wij kunnen plaatsen. Om het maximale rendement uit jouw dakkapel te halen is het voor de definitieve keuze van belang je te laten adviseren in een van onze showrooms. Wij adviseren je graag over bijvoorbeeld de ruimte, uitstraling, meerwaarde woning, levensduur en stookkosten. Een dakkapel kopen is geen impulsieve aankoop. Wij kunnen alle mogelijkheden uitvoerig aan je demonstreren en meerdere situaties simuleren. 

Is persoonlijk advies mogelijk?

Ga je een dakkapel kopen? Dan is persoonlijk advies zeker mogelijk! Wij adviseren wekelijks tientallen huishoudens. Elk met eigen specifieke wensen. In ons geheel vrijblijvende advies geven wij je een professioneel en objectieve kijk op jouw mogelijkheden. Het kan zijn dat ons advies en jouw gedachten geheel overeenkomen; dan krijg je de bevestiging van jouw plannen van een specialist. Het kan ook zijn dat we je verrassen met ideeën en mogelijkheden, waardoor je nog meer wooncomfort en meerwaarde creëert. Heb je behoefte aan persoonlijk advies? Laat dan je gegevens achter voor een afspraak op maat.

Wat is het verschil tussen de soorten dakkapellen?

Zoals bij alle producten, heb je instapmodellen, tussenmodellen en topmodellen. Waar zit het verschil in prijs? Bij het kopen van een dakkapel kan over het algemeen worden gezegd dat hoe duurder de dakkapel is, hoe beter de volgende eigenschappen zijn: isolatiewaarde, kwaliteit van de materialen, bescherming condens en vocht, duurzaamheid, constructie, design en afwerking. 

Wat voor extra opties kan ik op mijn dakkapel plaatsen?

Als je een dakkapel koopt kun je als consument diverse accessoires uitzoeken die het comfort van jouw dakkapel vergroten. Je kunt bij ons kiezen uit verschillende optie pakketten zoals airconditioning, ingebouwde LED verlichting en jaloezie inzet. Uiteraard zijn er nog veel meer extra's die je bij de aankoop van jouw dakkapel kunt kiezen.

Welk merk moet ik kiezen als ik een dakkapel koop?

Je kan stellen dat elk merk een aantal modellen in haar collectie heeft, van instapmodel, tussenmodel tot topmodel. De verschillende merken kunnen op verschillende wijze zijn samengesteld. De keuze voor de kwaliteit in materialen is heel belangrijk maar ook de wijze waarop de materialen zijn verwerkt!

Dit betekent dat de eigenschappen van de dakkapel van merk tot merk sterk kunnen verschillen. Welk merk je dan uiteindelijk kiest is veelal een kwestie van alle voordelen en nadelen in kaart te brengen en er het juiste gewicht aan hangen. In het advies gesprek doen wij dit vrijblijvend en accuraat. Daarnaast kun je gratis en vrijblijvend onze brochure aanvragen om op je gemak ideeën en inspiratie op te doen.

Showroom bij jou in de buurt

Wil je graag meer zien en/of een persoonlijk advies over het kopen van een dakkapel? Dan ben je van harte welkom in een van onze showrooms. Er is er altijd wel één bij jou in de buurt. Zie hier alle showrooms.

Lofta brochure aanvragen

Je wilt graag weten wat voor jou de specifieke mogelijkheden zijn? Onze adviseurs kunnen je in de showroom precies laten zien wat in jouw situatie de beste oplossing is. Een bezoek bij je thuis kan ook!

Vul je gegevens in en klik op 'Verzenden'. We nemen dan spoedig contact met je op.

 

Vælg dato

Dakkapel kopen