Lamellen tussen glas

Ruime keuze jaloezieën voor je dakkapel

Elegante aluminium jaloezieën met horizontale lamellen tussen het isolatieglas. Het invallende licht wordt op een functionele manier gereguleerd en het beïnvloedt ook nog eens gunstig de isolatiewaarde. Je kunt door middel van magneten de lamellen eenvoudig bedienen. Jaloezieën in glas zijn ideaal als je bijvoorbeeld een badkamer in je dakkapel wil. Zo heb je geen last van vocht en andere ongemakken. En dankzij de vele kleuren waarin de jaloezieën verkrijgbaar zijn, passen ze altijd in je interieur!

Jaloezieën tussen het isolatieglas

Terug naar overzicht
 

Ruimte voor nieuwe ideeën

Lofta vind je in dakkapel showrooms verspreid door heel Nederland. Hier krijg je een indruk van de luxe oplossingen van Lofta; meer wooncomfort met de beste materialen in een uniek design. De inspirerende opstellingen geven je volop nieuwe ideeën en onze adviseurs denken met je mee voor de beste oplossing. Zoek hiernaast naar de showroom bij jou in de buurt!
 
In elke showroom kun je terecht voor een inspirerend advies en dakkapel offerte van Lofta. De kwaliteit van de service is overal even goed. En zo hoort het ook!