Dakkapel informatie

Lofta advies van specialisten

Onze specialisten adviseren je graag over hoe Lofta jou voorziet van maximaal wooncomfort. Ontdek in de showroom welke oplossing jouw zolder omtovert tot een volwaardige, complete en comfortabele etage!

Onze showrooms voor dakkapel inspiratie en advies

Lofta is vernieuwend, innovatief en betrouwbaar. Als dakkapellenspecialist krijg je van ons advies op maat. In onze showrooms kun je vele dakkapellen op ware grootte van dichtbij bekijken. Je wordt deskundig geadviseerd over onze mogelijkheden. Lofta wordt niet zomaar de dakkapellenspecialist genoemd. Wij gebruiken uitsluitend duurzaam, milieuvriendelijk en recyclebaar materiaal. Dus ook jouw eigen Lofta dakkapel voldoet straks aan die standaard en maakt jouw woonbeleving compleet. 

Specialist in design dakkapellen

Als dakkapellen specialist heeft Lofta ruim 30 jaar ervaring in het vervaardigen van dakkapellen volgens bijzonder design. De Lofta-lijn kenmerkt zich door de compleetheid, de vele extra accessoires en het luxe afwerkingsniveau en is de meest onderhoudsvriendelijke dakkapel op de markt. Elke dakkapel is maatwerk en wordt samengesteld naar jouw unieke wensen. De productie vindt plaats in onze eigen fabriek waardoor het plaatsen binnen één dag is geregeld. Ons deskundige team specialisten adviseert, voert de montage uit en zorgt voor het hoogwaardige afwerkingsniveau van je Lofta dakkapel, zodat jij jarenlang gegarandeerd plezier hebt van de ruimtelijke investering in je huis. 

Lofta dakkapel informatie

De volgende informatie over onze Lofta dakkapellen is handig bij het aankoopproces van jouw droom dakkapel. 

Breng een bezoek aan de showroom

In de showroom kun je de Lofta dakkapel modellen op ware grootte en van dichtbij bekijken. Kom inspiratie opdoen voor de zolder van je dromen! Van onze Lofta adviseurs krijg je een advies op maat met daarin jouw dakkapel wensen verwerkt. 

 

Dakkapel met rood boeideel
 

Lofta dakkapel brochure

Op je gemak thuis dakkapel inspiratie en ideeën opdoen? Vul je gegevens in en klik op 'Verzenden'.

Je ontvangt dan onze luxe folder per email.

 


Hoe scoort Lofta?

Onderhoud

  8 

Vuilwering

  7 

Lichtinval

10 

Extra ruimte ervaring

10 

Vormgeving

  8 

Comfort

10 

Kwaliteit

10 

Isolatie

  9 

Plaatsing

  9 
Tevredenheid   9